10-12 bin TL klavye ve kulaklık önerisi

Hocam o markayı bilmiyorum pek, Razer Blackwidow marka model klavye de kullanacağım tercihimi.

Hocam satıcıya sordum uyumlu mu güncel mi diye. PS5 uyumlu hem Wireless hem Bluetooth olan piyasaya son sürülen güncel modelmiş. Sipariş oluşturuyorum.

Tamamdır hocam o zaman klavye denediniz mi?

Gamepower'ın her klavyesini alabilirsiniz çok kaliteli 2 senedir kullanıyorum.

Gamepower klavyelerini kendi üretmiyor, switchleri kalitesiz.

Tamamdır hocam o zaman klavye denediniz mi?

Gamepower klavyelerini kendi üretmiyor, switchleri kalitesiz.
Daha deneme fırsatım olmadı çalıştığımdan dolayı, müsait olduğum an da deneyeceğim klavyeyi hocam. Buradan bilgilendirme yaparım.

Kulaklığın siparişini oluşturdum yarın elime geçer, ilk izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. Başkalarının da işine yarayabilir.

Merhabalar. Kulaklık bugün elime geçti 3 saattir kullanıyorum. Bir ilk izlenim yazmak istedim.

Öncelikle kulaklık aşırı rahat, hiç baskı oluşturmuyor tabii bunda benim kulaklarımın küçük olması da etkili olabilir..

Hiç EQ ayarı yapmadan bile sesi çok güzel ve tatmin ediciydi, EQ ayarlarıyla oynayıp biraz da internetten tüyo aldığım da şu an muazzam bir sesi var. Gerek Bass, gerek temiz ses olarak çok yeterli, hatta en yüksek seste dinleyemiyorum öyle söyleyeyim..

Ses izolasyonu harika, kumaş pedler olmasına rağmen dış sesleri çok net şekilde kesiyor.

Ve mikrofon.. Şahane bir şey.. Oyun da insanlar direkt mikrofon kullandığımı sandılar. Çok temiz, çok net, çok akıcı bir mikrofona sahip.

En sevdiğim olay ise hem Wireless ile PC ye, hem Bluetooth ile telefona bağlamak. Oyundayken ya da PC'de her hangi bir şey izler dinlerken hiç kulaklığı çıkarmadan direkt olarak telefon görüşmesi yapabiliyor olmak çok güzel kullanışlı bir şey.

Şu an içi ön izlenimlerim bunlar. Genel bir inceleme de yapmayı düşünüyorum başkalarının da işine yarayabilir.

Size teşekkürlerimi sunuyorum @egemebb hocam.. Çok güzel bir kulaklık almama vesile oldunuz. Yakın da bu konu üzerinden klavyeleri test edip kararımı size bildireceğim...

Son düzenleme:
Daha deneme fırsatım olmadı çalıştığımdan dolayı, müsait olduğum an da deneyeceğim klavyeyi hocam. Buradan bilgilendirme yaparım.

Kulaklığın siparişini oluşturdum yarın elime geçer, ilk izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. Başkalarının da işine yarayabilir.

Merhaba. Kulaklık bugün elime geçti 3 saattir kullanıyorum. Bir ilk izlenim yazmak istedim.

Öncelikle kulaklık aşırı rahat, hiç baskı oluşturmuyor tabii bunda benim kulaklarımın küçük olması da etkili olabilir.

Hiç EQ ayarı yapmadan bile sesi çok güzel ve tatmin ediciydi, EQ ayarlarıyla oynayıp biraz da internetten tüyo aldığım da şu an muazzam bir sesi var. Gerek bass, gerek temiz ses olarak çok yeterli, hatta en yüksek seste dinleyemiyorum öyle söyleyeyim.

Ses izolasyonu harika, kumaş pedler olmasına rağmen dış sesleri çok net şekilde kesiyor.

Ve mikrofon. Şahane bir şey. Oyun da insanlar direkt mikrofon kullandığımı sandılar. Çok temiz, çok net, çok akıcı bir mikrofona sahip.

En sevdiğim olay ise hem Wireless ile PC'ye, hem Bluetooth ile telefona bağlamak. Oyundayken ya da PC'de herhangi bir şey izler dinlerken hiç kulaklığı çıkarmadan direkt olarak telefon görüşmesi yapabiliyor olmak çok güzel kullanışlı bir şey.

Şu an içi ön izlenimlerim bunlar. Genel bir inceleme de yapmayı düşünüyorum başkalarının da işine yarayabilir.

Size teşekkürlerimi sunuyorum @egemebb hocam. Çok güzel bir kulaklık almama vesile oldunuz. Yakın da bu konu üzerinden klavyeleri test edip kararımı size bildireceğim...

Rica ederim hocam ne demek. Bekliyorum klavye için :)

Rica ederim hocam ne demek. Bekliyorum klavye için :)
Günaydın hocam konudan bağımsız bir soru olacakta, USB HUB almam gerekiyor öneriniz var mı? Hangi markalara bakmam gerekir? Bu hub sürekli kullanılmayacak sadece kulaklık ve mouseyi şarj edeceğim zaman kullanılacak.

İyiye benziyor hocam pek bilgili değilim USB hublarda.
Aslına bakarsak fareyi ve kulaklığı şarj edeceğim çokta fark etmez diye düşünüyorum hocam ? Hatta onları şarj etmem, onları sabit takarım diğer ürünleri takarım onlara. Yani pek bir şey olacağını sanmıyorum..

Aslına bakarsak fareyi ve kulaklığı şarj edeceğim çok da fark etmez diye düşünüyorum hocam? Hatta onları şarj etmem, onları sabit takarım diğer ürünleri takarım onlara. Yani pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Haklısınız hocam USB 3.0 portları olsun yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı