Daha deneme fırsatım olmadı çalıştığımdan dolayı, müsait olduğum an da deneyeceğim klavyeyi hocam. Buradan bilgilendirme yaparım.
Kulaklığın siparişini oluşturdum yarın elime geçer, ilk izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. Başkalarının da işine yarayabilir.
Merhaba. Kulaklık bugün elime geçti 3 saattir kullanıyorum. Bir ilk izlenim yazmak istedim.
Öncelikle kulaklık aşırı rahat, hiç baskı oluşturmuyor tabii bunda benim kulaklarımın küçük olması da etkili olabilir.
Hiç EQ ayarı yapmadan bile sesi çok güzel ve tatmin ediciydi, EQ ayarlarıyla oynayıp biraz da internetten tüyo aldığım da şu an muazzam bir sesi var. Gerek bass, gerek temiz ses olarak çok yeterli, hatta en yüksek seste dinleyemiyorum öyle söyleyeyim.
Ses izolasyonu harika, kumaş pedler olmasına rağmen dış sesleri çok net şekilde kesiyor.
Ve mikrofon. Şahane bir şey. Oyun da insanlar direkt mikrofon kullandığımı sandılar. Çok temiz, çok net, çok akıcı bir mikrofona sahip.
En sevdiğim olay ise hem Wireless ile PC'ye, hem Bluetooth ile telefona bağlamak. Oyundayken ya da PC'de herhangi bir şey izler dinlerken hiç kulaklığı çıkarmadan direkt olarak telefon görüşmesi yapabiliyor olmak çok güzel kullanışlı bir şey.
Şu an içi ön izlenimlerim bunlar. Genel bir inceleme de yapmayı düşünüyorum başkalarının da işine yarayabilir.
Size teşekkürlerimi sunuyorum
@egemebb hocam. Çok güzel bir kulaklık almama vesile oldunuz. Yakın da bu konu üzerinden klavyeleri test edip kararımı size bildireceğim...