10-12 bin TL ofis için laptop önerisi

programmerr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba.
10-12K bütçe aralığında, kasmayacak bir laptop önerisi istiyorum.
Laptopu sadece ofis programları ve fatura kesmek için kullanacağım. Oyun için kullanılmayacak. Tek isteğim kasmasın ve donmasın. Akıcı bir şekilde işlerimi halledebileyim. 2K fazla ver şunu al daha kârlı gibi önerilerinizede açığım ama bütçeyi 12K olarak baz alın. Tercihim vatan, Teknosa gibi mağazalardan almak. Hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el değilde sıfır düşünüyorum bişey olduğunda en azından garantisi olsun kafam rahat olsun

Ekstra olarak sıfır almam lazım çünkü şirketime fatura kestirip KDV kullanacağım

İkinci el laptoplarda kimse fatura kesmez zaten 12Klık bir laptopta 2.400 tl KDV kullanacağım o yüzden sıfır daha makul benim için

Bunlar sizce nasıl ? Aradaki farka değer mi sizce ? Ben açıkçası böyle kasan donan bilgisayarlara çok tahammül edemiyorum.O yüzden hani 3-5 fazla olsun beni daha güzel götürsün desem bunlar nasıldır ?

Birde kusura bakmayın başta belirtmeyi unuttum ama evrakları , faturaları vs tutacağım için ssdsi yüksek olmalı.Ya da fazladan ssd takma yeri olmalı ki ben sonradan ekleme yapabileyim

Lenovo en iyisi gibi hocam. Hazır 512 gb liğide var ama 2 bin tl fark istiyor

Peki 8 GB ram yeterli olur mu ? Eğer değer diyosanız aradaki farkı vereceğim.Windows 11 ile kullanacağım çünkü 8 Gb ram yeterli olur mu acaba

Burdada varmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı