10-12 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
10-12K
Bence hiç ellemesin sistem güzel a520 oc ile 4700mhz lere kadar çıkarabilmek imkanı var zen mimari 3 desteği var b450 ye göre hemde daha güncel
En azından sıfır :)

Bence hiç ellemesin sistem güzel A520 OC ile 4700MHz'lere kadar çıkarabilmek imkanı var zen mimari 3 desteği var B450'ye göre hem de daha güncel

A520 de maalesef OC destegi bulunmuyor ve VRM'lerde soğutucu blok göremedim. Stock kullanıcı için sorun değil 3600 takar kullanır tabii ama şahsen kaliteli B450 taraftarıyım, VRM'lerde pasif soğutucu blok bulundurması, OC desteği ve ARGB destekli bir model bulursa tadından yenmez.

Bir süre uzay montaj kullanması daha mantıklı olur.
Arkadaşlarını falan eve çağırıyor ve ev biraz eski olduğundan biraz fazla hızlı toz toplar diye düşünüyorum. Yoksa uzay montaj daha mantıklı tabii.

Anakartlar sıfır fiyatlarına yakınken sıfır tercihe tmiş olayım diyorum, zaten sistemi kardeşime aldığımdan düzenli sıcaklık kontrollerini yapamıyorum. O da OC, UV falan nedir bilmiyor ondan anakartın giriş seviye model olması onu çok etkilemez. Ama haklısınız ben kullanıyor olsaydım B450 bakardım.

O zaman 0 A520 alıp geçin sorun olmaz.

A520 de maalesef OC destegi bulunmuyor ve VRM'lerde soğutucu blok göremedim. Stock kullanıcı için sorun değil 3600 takar kullanır tabii ama şahsen kaliteli B450 taraftarıyım, VRM'lerde pasif soğutucu blok bulundurması, OC desteği ve ARGB destekli bir model bulursa tadından yenmez.
Bellek oc ? Den bahsettim

Yeni konular

Geri
Yukarı