10-13 Bin TL'ye Laptop önerisi

Bütçe
10000-13000

Concones

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, üniversiteye başlayacağım, çok bir bütçem yok. Sunum, proje (ağır render gerektirecek işler olacağını zannetmiyorum) vs için lazım aynı zamanda Football Manager oynatabilecek, sıkıntı çıkarmayacak bir laptop lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba, üniversiteye başlayacağım, çok bir bütçem yok. Sunum, proje (ağır render gerektirecek işler olacağını zannetmiyorum) vs için lazım aynı zamanda Football Manager oynatabilecek, sıkıntı çıkarmayacak bir laptop lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ürünü Hepsiburada üzerinde buldm başka yerde var mı bakmadım.

Bence 9 taksit Acer al zaten aylık 2000TL

Hem i5 12450H var hem de 3050 gibi baba ekran kartı var. Zaten 13 gözden çıkardın geriye 5 bin kalıyor. Elindeki para 6.5 taksiti ödüyor. 2.5 taksiti de ileride ödersin.

Peşin fiyata zaten ama acele et bitebilir.

Acer Nitro 5 AN515-58-544K dizüstü oyuncu bilgisayarı, Intel Core i5-12450H işlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050 4 GB ekran kartı, FreeDOS, siyah​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı