10-13 bin TL'ye laptop önerisi

batman34

Decapat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 var ama bana fazla oyun oynamıyorum fanları az da olsa sesli. Bana ekranı IPS olacak fanları sessiz olacak laptop önerir misiniz? Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 var ama bana fazla oyun oynamıyorum fanları az da olsa sesli. Bana ekranı IPS olacak fanları sessiz olacak laptop önerir misiniz? Çok teşekkür ederim.

Çok güzel bir laptopu kaçırdın indirimdeydi 1 saatliğine 11bin TL'ye indi bende aldım bu bütçeye şu modelden başkasına bakmaya gerek dahi yok.
Acer Aspire 5 A515-57-56RQ
Bu modelin sondaki kodu çok önemli yoksa klavyesinde ışık touchpadinde parmak izi olan model gelmiyor

Biliyorum bunu evet haklısınız.Ama hocam lcd değilmi bu sorun olmazmı?

Evet bu Ben maalesef 16400TL şu anki satış rakamından almıştım sonra dedimki bunun fiyatı inecek içime doğdu sanki ve iade ettim aradan 15 gün geçti ve 11bin TL düz indi direkt aldım
Hocam çok iyi fiyata almışsınız benim kullanım amacım pilde kullanmak ve chrome falan ders çalışacağım sizce fan sesi nasıl?

Hocam çok iyi fiyata almışsınız benim kullanım amacım pilde kullanmak ve Chrome falan ders çalışacağım sizce fan sesi nasıl?

Bende 2 laptop var şu anda satın aldığım laptopun kurulumlarını yapıp Valorant indirdim masada kardeşim Valorant oynuyor fan sesi falan yok bazen açıyor ama asla oyuncu bilgisayarı gibi fanı yok tam iş bilgisayarı

Bataryası da bayağı iyi gidiyor fakat alırsanız RAM gerekiyor evde 16 GB RAM vardı bir de 3TB SSD taktım fişek gibi oldu

İşlemcisi harika. Bu fiyatta direkt alınır bu laptop. Çoğu oyunda da FPS değerleri üzmez.

İşlemcisi harika. Bu fiyatta direkt alınır bu laptop. Çoğu oyunda da FPS değerleri üzmez.

Hocam bilginiz var mı 2 cihazım var birinde i5 12450H işte bu bahsettiğim diğeride i7 13700H bu ikisinde de CS2 indirdiğimde sadece 10FPS veriyor inanılmaz kasıyor en düşük ayarda 10 en yüksekte 7 veriyor sadece CS de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…