10-13 bin TL'ye laptop önerisi

Hocam bilginiz var mı 2 cihazım var birinde i5 12450H işte bu bahsettiğim diğeride i7 13700H bu ikisinde de CS2 indirdiğimde sadece 10FPS veriyor inanılmaz kasıyor en düşük ayarda 10 en yüksekte 7 veriyor sadece CS de oluyor.
Yeni konu açabilirsiniz.

Bende 2 laptop var şu anda satın aldığım laptopun kurulumlarını yapıp Valorant indirdim masada kardeşim Valorant oynuyor fan sesi falan yok bazen açıyor ama asla oyuncu bilgisayarı gibi fanı yok tam iş bilgisayarı

Eki Görüntüle 2453474

Bataryası da bayağı iyi gidiyor fakat alırsanız RAM gerekiyor evde 16 GB RAM vardı bir de 3TB SSD taktım fişek gibi oldu
Hocam 11 bin cidden mükemmel ben ne yapsam acaba 14 e alimmi biraz daha beklimmi?

Hocam 11 bin cidden mükemmel ben ne yapsam acaba 14'e alayım mı biraz daha beklim mi?

Bana attığınız linkteki laptopu farklı satıcı satıyor muhtemelen size bahsettiğim modeli göndermeyecektir 56rq olan değildir. Bekleme şansınız varsa benim gibi sabredip bekleyebilirsiniz 16400TL'ye almıştım daha öncesinde iade ettim dediğim gibi

IMG_20250325_022026.jpg

Bana attığınız linkteki laptopu farklı satıcı satıyor muhtemelen size bahsettiğim modeli göndermeyecektir 56rq olan değildir. Bekleme şansınız varsa benim gibi sabredip bekleyebilirsiniz 16400TL'ye almıştım daha öncesinde iade ettim dediğim gibi

Eki Görüntüle 2453523
Çok teşekkür ederim hocam inşallah indirim olursa alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı