10-15 bin TL tablet önerisi

arda2961

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 10-15 bin bütçe aralığında bir tablet almak istiyorum, aklımda 3-4 model var, bunlar:
Redmi pad Pro (8/256 GB),
Samsung Galaxy Tab s9FE (8/256 GB),
Xiaomi Pad 7 (8/256 GB),
Huawei MatePad 11.5 (8/256 GB),
Aklımda bu modeller var ama çok kararsızım, uzun süre götürsün istiyorum ve kalemi olsun istiyorum, aralarında en çok almak istediğim Xiaomi Pad 7 ama onun da kalemi şu an piyasada yok yeni çıktığı için ve gelir mi onu da bilmiyorum, kalem çok önemli benim için, siz benim için ne tavsiye edersiniz? Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim.

İpad 10. Nesil mantıklı olacaktır. Ekran gövde oranını youtube üzerinden inceleyin. Çentiği biraz kalın, Sizin için sorun olmazsa kullanımda pişman etmez diye düşünüyorum.

Ben de 10. nesil iPad'i tavsiye ederim. Hatta hazır 11. nesil iPad çıkmışken onu da alabilirsin, şu an ön siparişte. Listendeki bütün seçeneklerin ilerisinde bir tercih olur.

S9 fe yi hüç düşünme bile hocam. Bu devirde ne yapacaksın tft ekranı. O kadar yeni ürün varken hemde.
Huawei google mevzusundan dolayı çok randımanlı kullanamayabilirsin. O yüzden sıkıntılar çıkabilir.
Pad 7 içlerinden mantıklısı. Hem yeni güncel hemde diğer özellikleri çok iyi. İşlemci falan hayli hayli yeter sana. Kalem olayı evet henüz yok. Ama piyasadan çözebilirsin bence. Çok sağlam kalemler var piyasada.
İpad de şu ekran gövde olayı biraz kötü duruyor. Makine iyi tabi. Ama bişeyler izlerken pek zevk vermiyor. Ekran yenileme hızları ve kapasite falan bu devirde biraz geri kaldı bence. Cihaz kötü değil ama bu kadar yeni seçenekler varken, bilemedim.
Bence sana da uygun gelen pad 7 doğru seçim olabilir.

S9 FE yi hüç düşünme bile hocam. Bu devirde ne yapacaksın TFT ekranı. O kadar yeni ürün varken hem de.
Huawei Google mevzusundan dolayı çok randımanlı kullanamayabilirsin. O yüzden sıkıntılar çıkabilir.
Pad 7 içlerinden mantıklısı. Hem yeni güncel hem de diğer özellikleri çok iyi. İşlemci falan hayli hayli yeter sana. Kalem olayı evet henüz yok. Ama piyasadan çözebilirsin bence. Çok sağlam kalemler var piyasada.
iPad de şu ekran gövde olayı biraz kötü duruyor. Makine iyi tabii. Ama bir şeyler izlerken pek zevk vermiyor. Ekran yenileme hızları ve kapasite falan bu devirde biraz geri kaldı bence. Cihaz kötü değil ama bu kadar yeni seçenekler varken, bilemedim.
Bence sana da uygun gelen pad 7 doğru seçim olabilir.

Bilmediğimden soruyorum hocam TFT ekranın ne gibi bir kötü yanı var ve s9FE yi öneren çok kişi var sen neden karşısın sadece ekran tipinden mi?

Bilmediğimden soruyorum hocam TFT ekranın ne gibi bir kötü yanı var ve s9FE yi öneren çok kişi var sen neden karşısın sadece ekran tipinden mi?
Hocam soluk bir ekran. Bişeyler izlerken tat vermiyor. Donuk bir ekranı var. Çok güç yiyor.
İps lcd ile karşılaştırıldığı zaman çok fark var. S9fe parasına ips lcd ler satılıyor. 90 hz ekran zaten bir facia zaten s9fe de. Misal bu paraya pad 9 var, plus parasına pad7 var. Diğer ekranlarda bir şeyler izledikten sonra tft hometech tabletler gibi geliyor insana :)
He neden tavsiye ediliyor, samsung kalem ve not işinde piyasada biliniyor. Yer edinmiş Çünkü. Ama ben huawein Xiaomi nin honorun kalemlerini kullandım. Hiç eksiklik hissetmedim mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı