10-15 bin TL'ye tablet önerisi

cengizovic

Hectopat
Tabletle İlgili Öneriye İhtiyacım VarÖğrenci İçin Performanslı Tablet Önerisi (10-15K Bütçe)Ders Çalışmak İçin Tablet Arıyorum: iPad mi, Başka Marka mı?

Tablet almak gibi bir düşüncem var. Genelde ders çalışmak için kullanmak istiyorum. YouTube video ve PDF okuma, ara sıra film, dizi izlerim. Performanslı ve uzun vadeli bir şey arıyorum. Aklımda hiçbir şey yok. iPad düşünüyorum fakat birkaç çeşidi var. En ucuz olanını alsam olur mu yoksa başka marka mı alayım, emin değilim. Kredi kartı ile almayı düşünüyorum. Bana öneri ve tavsiye verirseniz sevinirim. Bütçe olarak 10-15k diyelim. Dediğim gibi uygun bir şey arıyorum. Şu an çok ihtiyacım yok ama almaya değer ise alacağım.

16500'e çıkabiliyorsanız S10FE çok iyi seçim olur, içinden kalemi de çıkıyor. Ipad alırsanız zaten ekstra 2-3K kalem parası vermek durumunda kalacaksınız.
Kalem şart değil ya. PDF okurum sadece. Öyle not falan almam tablette. Notları kendi defterimde alıyorum genelde. Maksat sadece ekran olarak işimi görsün. Çok uçuk şeyler de istemiyorum ama performansı önemli.

Tabletle İlgili Öneriye İhtiyacım VarÖğrenci İçin Performanslı Tablet Önerisi (10-15K Bütçe)Ders Çalışmak İçin Tablet Arıyorum: iPad mi, Başka Marka mı?

Tablet almak gibi bir düşüncem var. Genelde ders çalışmak için kullanmak istiyorum. YouTube video ve PDF okuma, ara sıra film, dizi izlerim. Performanslı ve uzun vadeli bir şey arıyorum. Aklımda hiçbir şey yok. iPad düşünüyorum fakat birkaç çeşidi var. En ucuz olanını alsam olur mu yoksa başka marka mı alayım, emin değilim. Kredi kartı ile almayı düşünüyorum. Bana öneri ve tavsiye verirseniz sevinirim. Bütçe olarak 10-15k diyelim. Dediğim gibi uygun bir şey arıyorum. Şu an çok ihtiyacım yok ama almaya değer ise alacağım.
2 yıldır Xiaomi Pad 6 kullanıyorum bütçeni az daha artırıp Pad 7 de alabirsin çok iyi, tasarımı falan güzel ince bir tablet ve performansı da güçlü. En az 4-5 yıl götürür çok net. istersen kalem klavye desteği falan da var kesinlikle bir göz at

Emin misiniz? Xiaomi Pad 7 her konuda daha iyi.

Xiaomi'nin daha iyi olması S10FE'nin iyi bir seçim olmadığını göstermez ki. Ayrıca benchmark'a göre elektronik cihaz seçmeyi yıllar önce bıraktım. Arkadaş da ders çalışmak istediğini söylemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı