10-15 bin TL'ye uzun ömürlü tablet önerisi

JordiBaho

Decapat
Daha fazla  
Tableti genel kullanım amacım çizim yapmak ve CoC gibi basit oyunlar oynamak olduğu için kalem ve ekran kalitesini önemsiyorum. Yoğun bir şekilde kullanmayacağım ve daha sonradan yeni bir tablet almayı düşünmediğim için önümüzdeki 4-5 seneyi çıkartabilsin istiyorum. Fiyat olarak 20K'nın üstüne çıkmak istemiyorum, 10-15k benim için ideal ama özelliklerine göre 20'ye yaklaşırsa da sorun olmaz. Çok fazla araştırma yapamadığım için, baktıklarımdan da fazla bir şey anlayamadım, isterseniz genel isterseniz detaylı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Apple zaten kendini tablet konusunda kanıtlamış bir firma. 3-4 yıllık modelleri bile hala ilk güne benzer performans veriyor.

S9 Fe+ gayet iyi model öneririm.

Apple zaten kendini tablet konusunda kanıtlamış bir firma. 3-4 yıllık modelleri bile hala ilk güne benzer performans veriyor.

Sağ olun hocam biraz inceleme fırsatım oldu, aslında tab s10 fe ile özellikleri hemen hemen aynı ama adaptör ve kalemi ayrıca ve pahalıya sattıkları için almayı düşünmüyorum öneri için tekrardan sağ olun.

Tartışmasız Tab S10 FE derim.

Şimdilik tab s10 fe almayı düşünüyorum önümüzdeki haftalarda belli olacak, şimdiden teşekkür ederim.

Ben Honor V9 sipariş geçtim bakalim. Honor'dan yarım yamalak bilgi alsam da kendilerin dedigi piyasaya ciktiktan 3 sene boyunca güncelleme alacak bilgisi. Bence Android degil sadece güvenliktir ama belki Android de alir Honor guncelleme planini 7 yila cikaracakmis ama tabletleri dahil eder mi belli olmaz.

Ben Honor V9 sipariş geçtim bakalim. Honor'dan yarım yamalak bilgi alsam da kendilerin dedigi piyasaya ciktiktan 3 sene boyunca güncelleme alacak bilgisi. Bence Android degil sadece güvenliktir ama belki Android de alir Honor guncelleme planini 7 yila cikaracakmis ama tabletleri dahil eder mi belli olmaz.

Cihaz sizlere ulaşınca ve kullandıktan sonra, özellikle kalemle ilgili veya ders çalışma gibi durumlarla ilgili tablet nasıl bir performans sergiliyor, bunu forumda paylaşabilir misiniz?

Cihaz sizlere ulaşınca ve kullandıktan sonra, özellikle kalemle ilgili veya ders çalışma gibi durumlarla ilgili tablet nasıl bir performans sergiliyor, bunu forumda paylaşabilir misiniz?

İlk amacim o hocam. Kullanici deneyimi. Bence tek olumsuz yani belirsiz güncelleme takvimi 3 yil guvenlik alirda Android muallak 😊

Hocam cihaz elime geldi. Ses ekran mükemmel. Kutu icerigi şarj aleti kablo 35W. Kalem var kilif var baska bir şey yok. Soracaginiz bir şey olursa sorun.

Ek olarak kalemi denedim şu an. Gecikmesiz gercek kalem gibi yaziyor. Elinizi ekrana koydugunuzda algilamiyor sadece kalemi algiliyor.

Ekranı iyi geldi bana canlı.

Dip not. Ekran koruyucu sart cok fena parmak izi birakiyor 😊

Dosya Ekleri

• 17496643080685200693705022146909.jpg
    17496643080685200693705022146909.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
İlk amacim o hocam. Kullanici deneyimi. Bence tek olumsuz yani belirsiz güncelleme takvimi 3 yil guvenlik alirda Android muallak 😊

Hocam cihaz elime geldi. Ses ekran mükemmel. Kutu icerigi şarj aleti kablo 35W. Kalem var kilif var baska bir şey yok. Soracaginiz bir şey olursa sorun.

Ek olarak kalemi denedim şu an. Gecikmesiz gercek kalem gibi yaziyor. Elinizi ekrana koydugunuzda algilamiyor sadece kalemi algiliyor.

Ekranı iyi geldi bana canlı.

Dip not. Ekran koruyucu sart cok fena parmak izi birakiyor 😊

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam, birkaç sorum olacak. Kalemi kullanırken tabletin inceliği rahatsız ediyor mu? Bir de ekran koruyucu taktıktan sonra kalem hissiyatında veya kullanımında bir değişiklik olursa haberdar eder misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı