10-15 bin TL'ye uzun ömürlü tablet önerisi

İlk amacim o hocam. Kullanici deneyimi. Bence tek olumsuz yani belirsiz güncelleme takvimi 3 yil guvenlik alirda Android muallak 😊

Hocam cihaz elime geldi. Ses ekran mükemmel. Kutu icerigi şarj aleti kablo 35W. Kalem var kilif var baska bir şey yok. Soracaginiz bir şey olursa sorun.

Ek olarak kalemi denedim şu an. Gecikmesiz gercek kalem gibi yaziyor. Elinizi ekrana koydugunuzda algilamiyor sadece kalemi algiliyor.

Ekranı iyi geldi bana canlı.

Dip not. Ekran koruyucu sart cok fena parmak izi birakiyor 😊
Hayırlı olsun, hocam tableti kalem yoğunluklu kullanacaksanız veya koyu tema ile birlikte, kağıt hisli ekran koruyucu önerebilirim. Yansımaları ciddi oranda kesiyor fakat renkler parlak ekrandaki kadar iyi olmuyor .

Hayırlı olsun, hocam tableti kalem yoğunluklu kullanacaksanız veya koyu tema ile birlikte, kağıt hisli ekran koruyucu önerebilirim. Yansımaları ciddi oranda kesiyor fakat renkler parlak ekrandaki kadar iyi olmuyor.

Sadece film amaçlı kullanirim belki arada oyun.

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam, birkaç sorum olacak. Kalemi kullanırken tabletin inceliği rahatsız ediyor mu? Bir de ekran koruyucu taktıktan sonra kalem hissiyatında veya kullanımında bir değişiklik olursa haberdar eder misiniz?

Kalemle pek isim olmayacak ama denerim. Inceligi beni rahatsiz etmedi cihaz güzel simdilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı