10-15 bin TL'ye YKS için tablet önerisi

rafasilvanil

Femtopat
YKS için fiyat/performans kalem destekleyen tablet arıyorum. Sadece video izlemek için ve not almak için kullanacağım. 1 senelik kullanacağım için 15-10K altı olursa iyi olur.

1 sene kullanıp kenara mı atacaksınız? Üniversitede işinize yarar bence. iPad 11 + kalem alabilirsiniz. Az daha bütçeniz olsa S9 önerirdim ama şimdilik S10 FE de öneririm. Çok bir şey istemiyorsanız Google desteğini de düşünerek Huawei Matebook 11.5 S falan da olabilir.

YKS için fiyat/performans kalem destekleyen tablet arıyorum. Sadece video izlemek için ve not almak için kullanacağım. 1 senelik kullanacağım için 15-10k altı olursa iyi olur.

S9 FE+ 8-128 - 14700 TL.

1 sene kullanıp kenara mı atacaksınız? Üniversitede işinize yarar bence. iPad 11 + kalem alabilirsiniz. Az daha bütçeniz olsa S9 önerirdim ama şimdilik S10 FE de öneririm. Çok bir şey istemiyorsanız Google desteğini de düşünerek Huawei Matebook 11.5 S falan da olabilir.
Üniversitede bu yıl alacağım tableti satıp laptop alırım diye düşünüyorum.

Üniversitede bu yıl alacağım tableti satıp laptop alırım diye düşünüyorum.

Bu yıl alacağınız tableti ikinci elde çok büyük değerlere satamazsınız. iPad olmadıkça da satmanız zorlaşır.

Ağustos-Eylül aylarında eğitim kampanyası oluyormuş. Şu anki fiyatı dediğim gibi olmasa da bu kampanyada olabilecek modeller de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı