rafasilvanil
Femtopat
YKS için fiyat/performans kalem destekleyen tablet arıyorum. Sadece video izlemek için ve not almak için kullanacağım. 1 senelik kullanacağım için 15-10K altı olursa iyi olur.
YKS için fiyat/performans kalem destekleyen tablet arıyorum. Sadece video izlemek için ve not almak için kullanacağım. 1 senelik kullanacağım için 15-10k altı olursa iyi olur.
Üniversitede bu yıl alacağım tableti satıp laptop alırım diye düşünüyorum.1 sene kullanıp kenara mı atacaksınız? Üniversitede işinize yarar bence. iPad 11 + kalem alabilirsiniz. Az daha bütçeniz olsa S9 önerirdim ama şimdilik S10 FE de öneririm. Çok bir şey istemiyorsanız Google desteğini de düşünerek Huawei Matebook 11.5 S falan da olabilir.
Üniversitede bu yıl alacağım tableti satıp laptop alırım diye düşünüyorum.
Ağustos-Eylül aylarında eğitim kampanyası oluyormuş. Şu anki fiyatı dediğim gibi olmasa da bu kampanyada olabilecek modeller de olur.
S10 fe bence sizin için biçilmiş kaftan.YKS için fiyat/performans kalem destekleyen tablet arıyorum. Sadece video izlemek için ve not almak için kullanacağım. 1 senelik kullanacağım için 15-10K altı olursa iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.