C CrawLSold Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Anakart B450M S2H Merhaba, 10-15k fiyat bandında bir işlemci arıyorum. İşlemciyi aldıktan sonra anakartı da değiştirmeyi planlıyorum. Herkese iyi sosyaller dilerim.
Merhaba, 10-15k fiyat bandında bir işlemci arıyorum. İşlemciyi aldıktan sonra anakartı da değiştirmeyi planlıyorum. Herkese iyi sosyaller dilerim.
Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 509 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Ağustos 2025 #2 Anakartı ve işlemciyi değişeceksen DDR5 bir sisteme geçmeyi neden düşünmüyorsun bu bütçede? Ayrıca şuanki sistemini yazarsan daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
Anakartı ve işlemciyi değişeceksen DDR5 bir sisteme geçmeyi neden düşünmüyorsun bu bütçede? Ayrıca şuanki sistemini yazarsan daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
C CrawLSold Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 RX590. AMD Ryzen 5 2600X. 16 GB RAM. Tam ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. DDR5 bir sisteme de geçebilirim ama ağır oyunlar oynamadığımdan gerek olur mu bilmiyorum. Genellikle hikaye tarzı veya FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum.
RX590. AMD Ryzen 5 2600X. 16 GB RAM. Tam ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. DDR5 bir sisteme de geçebilirim ama ağır oyunlar oynamadığımdan gerek olur mu bilmiyorum. Genellikle hikaye tarzı veya FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum.