10 Aralık 2020 bir balonun patlayışı (Cyberpunk 2077)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık Cyberpunk 2077'nin "her tür" konularından bıktık. Oyun çıkmadan forumda çıkan Cyberpunk 2077 balon konuları artık baydı. Her neyse sizin fikriniz elbette saygı duyalım ama sıktınız artık her yerde aynı mesajı yazmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz forumda. Mesela ben de oyunu savunuyorum ve diyalog o konuda kapanıyor daha devam ettirmiyorum. Siz resmen tüm foruma bunu kabul ettirme çabası içindesiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beklentileri vermez ise arkadaş gelin içinizi dökün diye açmış konuyu. Bence çok iyi olmuş. Balon çıkar ise. Günde 1 milyon CP 2077 balon çıktı konusunu onaylamaktan iyidir. Bence yerinde bir konu olmuş. Elinize sağlık. Oyun özürlü. İlk kusuru bu. Daha oynadıkça da bir açık ve saçmalık çıkar bence.

Ya işte şunu anlasak forum olarak. Oyun çıktığında açılacak konuları düşünemiyorum. Moderatörlere kolaylıklar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…