10 ay önce silinen Discord hesabını geri getirmek mümkün mü?

Hesabımı sileli uzun zaman oluyor. Discord hesabımı geri getirmek mümkün mü acaba?
Geri getirebileceğinizi sanmıyorum, uzun bir süre geçmiş ve verileriniz şimdiye kadar kalıcı olarak silinmiştir. 2 hafta gibi bir süreç içerisinde Discord ile iletişime geçersen geri getirebiliyorsun fakat 10 ay önce sildiğin hesabı geri getirebilirler mi emin değilim. Yine de şansını deneyip Discord ekibine siteleri üzerinden ulaşabilirsin.

Geri getirebileceğinizi sanmıyorum, uzun bir süre geçmiş ve verileriniz şimdiye kadar kalıcı olarak silinmiştir. 2 hafta gibi bir süreç içerisinde Discord ile iletişime geçersen geri getirebiliyorsun fakat 10 ay önce sildiğin hesabı geri getirebilirler mi emin değilim. Yine de şansını deneyip Discord ekibine siteleri üzerinden ulaşabilirsin.
Hocam şöyle bir durum var. Siz hesabınızı silseniz bile bilgileriniz Discord sunucularından silinmiyor. Büyük ihtimalle o yüzden geri getirilebiliyor olabilir.

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. YouTube'da videolar mevcut Discord sitesinden hesabını kapattığna pişman olduğuna dair bir şeyler yazıyorsun ve Discord bu seferlik affettik deyip hesabı açıyor (1 hafta sürebiliyor.)

Benim 2018'lik bir hesabım var ve bayağı da değerli, onu denesem sizce olur mu? Biraz illegal bir hesap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı