10 bin TL 2K kavisli monitör önerisi

Samed Karaca

Hectopat
Yer
İstanbul
2K 27 inç kavisli monitör arıyorum. Bütçem maksimum 10 bin ama ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi olur. Ekran kartım 3070 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörü beğendim ama hep düz kullandım ve değişiklik olsun istiyorum Samsung odyessey G5 var uygun fiyatlı ve birkaç ViewSonic ve MSI modeli var onlar hakkında ne dersiniz?

Kavisliler VA Paneldir, yani renk kalitesi falan kötüdür.
Sırf kavis için renklerden feragat etmeyin bence.
Ama alacaksanız biraz arttırıp bunu öneririm, bu bütçede en iyi VA Panele sahip, ayrıca kendiliğinden işletim sistemi var diye biliyorum, yani televizyon mantığında çalışabiliyor.

Bu nasıldır.

Kavisliler VA paneldir, yani renk kalitesi falan kötüdür.
Sırf kavis için renklerden feragat etmeyin bence.
Ama alacaksanız biraz arttırıp bunu öneririm, bu bütçede en iyi VA panele sahip, ayrıca kendiliğinden işletim sistemi var diye biliyorum, yani televizyon mantığında çalışabiliyor.

Bunu biliyorum çok almak istedim ama bütçeyi aşıyor sıvı soğutmaya para kalmıyor yoksa bende uzun süredir bunu kaydetmiştim.

Sıvı soğutma çok pahalı bir şey mi?
Eğer işlemci ısınan bir işlemci değilse sıvı soğutucuya gerek yok, çünkü monitörü değiştirmeniz daha pahalıya patlar.

15k param var sıvı soğutma RAM ve monitör alacağım kasam MSI MAG pano 100R beyaz o yüzden MSI 360mm beyaz sıvı soğutma alacağım monitör için de 8K falan kalıyor hesaplayınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı