HayırPeki Google Play üzerinden program yükleme şansım var mı?
HayırPeki Google Play üzerinden program yükleme şansım var mı?
Hocam kanallara hiç girmeyecekseniz güzel büyük bir monitör veya uygun fiyatlı güzel Hz ve çözünürlük sunan bir televizyon alın, geri kalan parayla da Xiaomi stick ya da Apple TV gibi alıcılardan alabilirsiniz.
Bu bütçeyle alabileceğiniz cihazlar ortalama 3-4 sene kadar güncel kalabiliyor, bir süre sonra medya hizmetleri kasmaya vesaire başlıyor. Bunu da göze alıyorsunuz değil mi? Ona göre araştıracağım.
Her iki öneriniz de mantıklı diğer arkadaşın önerisi gibi. Benim amacım spor odamda duvarda kullanmak genelde Wi-Fi ile bağlanıp YouTube, tarayıcı kullanmak. TV kanallarını internetten de izlerim önemli değil TV kısmı Android kısmında bir şey izlerken ses konusunda, görüntü konusunda ve renklerde memnun etsin kafi. Önerilerinize açığım araştırma yaparsanız memnun olurum.
Monitör alıp stick takacağına yukarıda önerdiğim ekranı alsın 4k 43 inç kendiliğinden bir sürü uygulamasıda var@SıradanBiriyim Galiba şunu kaçırmışsınız. Monitör alıp Android TV Stick takın diyorlar arkasına, ki en mantıklısı o. Monitörlerin ekran büyüklüğü TV'lere göre biraz daha küçük olsa da kalite olarak kesinlikle çok üstteler. O paraya 2K bir monitör alabilirsiniz ama TV olarak 42" FHD bir TV alabilirsiniz.
Google Play yok dediğine göre. Google Play gibi uygulama mağazası istiyor. Google'a vs. girip IPTV uygulamaları indiriliyor mu o ekranda?Monitör alıp stick takacağına yukarıda önerdiğim ekranı alsın 4k 43 inç kendiliğinden bir sürü uygulamasıda var
Geçen gün 2. Yi aldım gelmesini bekliyorum şuan kini 1 yıldır kullanıyorum daha hiçbir sorun yaşamadımÖnerilen Samsung modeli araştırmalarım sonucu bayağı sorunlu bir panel ile gelmekteymiş maalesef işimi göreceği kanaatinden vazgeçtim. Bulutlanma, pixel ve ghosting problemleri ile konular açılmış bu platformda defalarda alıp iade edilmesine rağmen hala aynı devam etmekteymiş.
TV olmasa da olur. Wi-Fi ile bağlanıp internet kısmında kasmasın, Google Play'dan program indirip açabileyim, görüntü kalitesi film video izlerken sorun çıkarmasın yeter, bu özelliklerde sorunsuz bir şekilde kullanabileceğim bir ürün arayışındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.