Forza 5, Forza 4, Dirt Rally, Dirt 2.0 ve Grid gibi oyunlarda gaz ve freni aynı tuş olarak görüyor. ETS ve Assetto Corsa'da böyle bir sorun yaşamadım çünkü aynı tuşa iki atama yapabiliyorduk. Fakat diğer oyunlarda böyle bir seçenek yok. Bu yüzden de başka oyun oynayamıyorum. Bu gaz ve freni...
Birkaç ay önce Rampage V900s aldım 1900TL'ye 2. el. ETS 2, Assetto Corsa gibi oyunlarda sorunsuz çalışırken Forza Horizon 4'te normal gamepad olarak görüyor. Çözümü nedir?
Merhaba Rampage V900s direksiyon setim açildiktan sonra kırmızı işigi yaniyor. 3-4 saniye sonra kendisi kapaniyor. Normalde böyle bir problemi yoktu bir anda oldu.
Arkadaşlar bende V900s var ve USB oyun denetleyicisi üzerinden ne kadar titreme yapacağını ayarlayabiliyordum. Şimdi ise sadece ayarlar ve sına kısmı çıkıyor. Mod değiştirsem bile aynı, resetledim ama bir işe yaramadı. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm, benim Rampage V902 model direksiyon setim var ve direksiyon sallanıyor çözüm ne? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar video koyacaktım ama dosya biçimi desteklenmiyor yardım edebilecek biri olursa instagramdan atarım...
Merhaba, biz dün 13 yaşındaki kızımız için Rampage V995 direksiyon seti aldık fakat hiçbir oyunda direksiyon aktif olmuyor. Bizim bilmediğimiz bir ayarı mı var bilen biri yardımcı olabilir mi acaba?
Rampage Drive RS+ Seti 3 ay oldu alalı ama ayarlarını açamıyorum direksiyon çok sert. Başına gelen var mı, mecbur motor fişini çekip öyle sürüyoruz diğer türlü döndürmek ne mümkün. Ayarları oyundan yapıyoruz ama direksiyon salmıyor kendini titreşim falan gelmiyor. Bilgisi olan biri yardımcı...
Merhaba, Rampage Drive RS+ viteste sorun yaşıyorum. Bütün kademelerde 1'i gösteriyor. 2'ye 3'e 4'e 5'e 6 ya ve geri vitese takıyorum hala 1 gösteriyor 17. tuş olarak. Sorun nedir, yardımcı olur musunuz?
FS22 de direksiyon ve V, teste sorun yaşamıyorum fakat iş pedala gelince olmuyor oyun görüyor. Fakat atamasını yapamıyorum ETS 2 Forza 5 asseto gibi oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Direksiyon setim Rampage Drive RS+
Öncelikle merhaba, Rampage Force V995 direksiyon setini kullanıyorum. F/P olarak aldım ancak şöyle bir sorunum var. Bazı popüler olmayan oyunlarda direksiyon setim düzgün çalışmıyor. Örneğin My Summer Car da direksiyonun sadece sağ tarafını algılıyor, sağ tarafın yarısını orta normal direksiyonu...
Bir hafta önce Rampage Force V995 direksiyon setini aldım fakat Forza Horizon 5 direksiyon setimi görmüyor, Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
V995 yeni bir ürün olmasıyla birlikte aldım sertlik vs. çok kötü çark sesi feci yüksek. Daha 1 gün oluyor MediaMarkt üzerinden aldım bunu iade etme hakkım var mı şu an?
Bugün Rampage V995 direksiyonum, oyun oynarken bir anda kendi kendine sağ sol yapıp kendini kilitledi. Hiçbir şekilde sağa sola dönmüyor. Dönse bile, çok ağır dönüyor ve yoruyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Önsöz Bu konu ile ilgili aslında çeşitli açılmış başlık mevcut, çok değerli arkadaşlarımızın rehberleri var ancak kafamdaki kadar kapsamlı ve detaylı bir örnek bulamadığım için, kafanızda soru işareti bırakmayacak kapsayıcılığa sahip, kendimin de zamanında bu işlere giriştiğimde cevap aradığım...
Önsöz Bu konu ile ilgili aslında çeşitli açılmış başlık mevcut, çok değerli arkadaşlarımızın rehberleri var ancak kafamdaki kadar kapsamlı ve detaylı bir örnek bulamadığım için, kafanızda soru işareti bırakmayacak kapsayıcılığa sahip, kendimin de zamanında bu işlere giriştiğimde cevap aradığım...
Öyle bir şeyin yazdığı bir metin atmadım. O fiyata pek seçenek yok ya g29, ya rampage modelleri var. Rampage ile ilgili ne kadar problem yaşandığını göstermek için ilgili başlıkları attım.
Ek olarak daha detaylı bilgi için rehber attım çünkü ilk mesajda hangi amaçla kullanılacak, ne oynanacak, bütçeye shifter dahil mi yoksa sonradan alınsa oluyor mu gibi detaylar yer almıyor.
Öyle bir şeyin yazdığı bir metin atmadım. O fiyata pek seçenek yok ya G29, ya Rampage modelleri var. Rampage ile ilgili ne kadar problem yaşandığını göstermek için ilgili başlıkları attım.
Ek olarak daha detaylı bilgi için rehber attım çünkü ilk mesajda hangi amaçla kullanılacak, ne oynanacak, bütçeye shifter dahil mi yoksa sonradan alınsa oluyor mu gibi detaylar yer almıyor.