10 bin TL dizüstü tavsiyesi

Bütçe
10000

Şu nasıl sizce? Yukarıdaki yazdıklarınızdan yola çıkarak..
@MaximTsigalko94 @MWIZARD @messinicocugu @ValderZ @MaximTsigalko94 @Jan Valjan

Değerlendirir misiniz rica etsem.

Şu nasıl sizce? Yukarıdaki yazdıklarınızdan yola çıkarak.

Eski kasa Pavilion ısınma sorunlu alınmaz.

Şu nasıl sizce? Yukarıdaki yazdıklarınızdan yola çıkarak.

12K bütçeye RTX 3050/3050 Ti bulursunuz hocam. 1650 ile arasında bariz performans farkı olur. Her halükarda FreeDOS almanızı öneriyorum.

Şu nasıl sizce? Yukarıdaki yazdıklarınızdan yola çıkarak..

Bu kasa hp kullanıcılarından çok fazla şikayet duydum malesef ki hocam. Benim önerim Abra A5 V17.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Direk bu açıkcası Windows yukarıda arkadaşların belirttiği şekilde de kurulabilir monster önerme nedenim ise bütçeniz ileriki zamanda elverdikçe bilgisayarı direk üreticiye göndererek orjinal ve güvenilir bir şekilde ssd ram vb. Yükseltmeleri yapabilmeniz. Aynı zamanda memnun kalmamanız halinde 15 gün içinde para iadesi sunuyor. Ayrıca alındığından itibaren 15 gün içinde indirim gelmesi halinde bu indirimi size yansıtacaklarının garanti etmeleri. İade edilen para ile sistemi güçlendirebilirsiniz 3050 bir ekran kartına sahip aynı zamanda.

Açık değil sadece cracki uzaktan yüklüyorsun KMS sunucularına bağlanıp. Crack programı indirsende aynı hesap zaten.
Emin misin hocam? Kod temiz gozukuyordu baktigimda, herhangi bir servera yonlendirme yoktu. KMSpico var mi diye taratinca da bulamadi bilgisayar. Mantik ayni sadece su dandik trojani indirmemis oluyorum diye tahmin ediyorum. Bilgilendirme varsa atarsaniz iyi olur.

@Indra128 hocam orijinal key degil OEM key den bahsediyorum. Bunlarda da uzaktan yonetilme riski mevcut diye biliyorum. Varsa bir kaynaginiz atarsaniz iyi olur.

@Indra128 hocam orijinal key degil OEM key den bahsediyorum. Bunlarda da uzaktan yonetilme riski mevcut diye biliyorum. Varsa bir kaynaginiz atarsaniz iyi olur.
Tam tersi, gidip KMSpico tarzı başka bir servera bağlanıp etkinleştirmek daha tehlikeli.
Oem ve retail keyleri microsoft serverından etkinleştiriyorsunuz yani herhangi bir riski yok.

Forumda onlarca konu var bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı