10 bin TL laptop önerisi

Ben aynı modeli kullanıyorum. Memnunum her şeyiyle. Hiçbir sıkıntısı yok, tavsiye ederim kesinlikle.

Kullanılabilir RAM miktarı tam 16 mı acaba yoksa daha mı az o kısmı fotoğraf atabilir misiniz?

Arkadaşlar HP'nin bu modelini tavsiye eder misiniz Acer Nitro ile arasında 700 TL fark var işlemci için bu fark değer mi bir de ısınır mı? Biliyorsunuz HP ısınma konusunda nam salmış bir marka korkutuyor beni bu konuda.
 
Soğutma konusunda Nitro daha iyi. Bu ikisi arasına Monster dahil olamaz bence. Hem işlemcisi daha düşük hem de bundan daha iyi bilgisayarı ben 8 bin TL'ye aldım, neden bunu alasınız? HP'nin soğutmasını araştırın. Performans testlerini izleyin. Bu fiyata bu donanımdaki Monster ise çok saçma, düşünülmemeli. Diğerleri kadar kaliteli de değil zaten.

Bahsettiğiniz HP modeli de ısı sorunlu bu arada. Bilgisayarın tam ortasında iki tane fan var, tek hava çıkışı da arkada. Forumda çok ısınıyor diye konu açan birçok kişi gördüm. Ben yerinizde olsam MSI'a yönelirdim ya da hiç düşünmez yeni Nitro 5 alırdım.

MSI Bravo 15'lere bir bakın derim. R7 4800H ile RX5500M kullanılan modellere. Onlar bu modellerin hepsinden daha üstün ve sorunsuz.
 
Son olarak şunda takılı kaldım ama dediğim gibi Monster beni korkutuyor şu laptop Abra A5 V15.8.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook, Acer Nitro 5-Ryzen 5 4600H, HP Pavilion-Ryzen 7 4800H sizce hangisi soğutma, oyun, ileriye dönüklük için en mantıklı tercih.
Hocam bu bütçeye MSI gibi bir marka varken ve performansıda öbürleri kadar iyiyken MSI'dan şaşmayın.
 
Arkadaşın bahsettiği ürün bu bütçenin en iyisi. Ancak Nitro 5 de fiyatını kesinlikle hak ediyor her şeyiyle. Sadece daha iyi donanıma sahip bir ürün varken gerek yok. Ben beklemenizi önermiyorum, yılbaşı indirimleri adı altında fiyatlar yine yükselip düşecek ve indirim var gibi görünecek. Ama yılbaşından sonra fiyatlar çok daha fazla olur diye düşünüyorum. Ona göre karar verirsiniz.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı