27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.
www.samsung.com
Bu modeli öğrenci indirimiyle alabilirsiniz 240 Hz Smart TV özelliğide var çok iyi.
VRR flicker olabilir, bunun için VRR Control ayarı var.
Ayrıca ışık sensörü var monitörde, parlaklığı telefon gibi otomatik ayarlıyor. Kapatıp açılabilen bir şey mi bilmiyorum, monitörün OSD menüsü çok dolu.
VRR flicker olabilir, bunun için VRR Control ayarı var.
Ayrıca ışık sensörü var monitörde, parlaklığı telefon gibi otomatik ayarlıyor. Kapatıp açılabilen bir şey mi bilmiyorum, monitörün OSD menüsü çok dolu.
Ver Control ayarı Rtings'in incelemesine göre işe yarıyor, diğerinden rahatsız olur musun bilmiyorum. Şikayetçi olan azınlık, spesifik kişiler rahatsız oluyor gibi.
Ver Control ayarı Rtings'in incelemesine göre işe yarıyor, diğerinden rahatsız olur musun bilmiyorum. Şikayetçi olan azınlık, spesifik kişiler rahatsız oluyor gibi.
@bluerr hocam Samsung G65B'nin fiyatı kendi sitesinde 16k olmuş hala alınır mı? N11 gibi sitelerde daha düşük 13.5 bandında ne yapılmalı? Bu monitör hakkında bilgili gördüm sizi o yüzden soruyorum. Beni Tizen işletim sistemi ilgimi çekti çünkü.