10 bin TL monitör önerisi

Evet 2K bu sistem için en iyi seçim olacaktır.
Monitör olarak ise Samsung Odyssey G65B bakabilirsiniz, daha uygun isterseniz MSI MAG 275qf veya Lenovo Legion R27QE bakabilirsiniz.

MAG275qf önermeyin artık kötü bir monitör. Önceden de demiştim size, konusunu bile açtım hala çöp monitörleri öneriyorsunuz.

Max 6 taksit olur hocam.
Teşekkür ederim hocam. 🙂
Kredi kartı dönene kadar inşallah fiyatı daha fazla yükselmezse taksit imkanıyla almayı düşünüyorum. Normalde bütçem 8K ama forumda çok fazla övüldüğünü gördüğüm için bu monitöre yönelmeyi tercih ettim. Umarım doğru bir tercih olur.

Teşekkür ederim hocam. 🙂
Kredi kartı dönene kadar inşallah fiyatı daha fazla yükselmezse taksit imkanıyla almayı düşünüyorum. Normalde bütçem 8K ama forumda çok fazla övüldüğünü gördüğüm için bu monitöre yönelmeyi tercih ettim. Umarım doğru bir tercih olur.

Hayırlısı olsun hocam.

Teşekkür ederim hocam. 🙂

Çok iyi tercih.

Teşekkür ederim hocam. 🙂

OLED monitör almasam kendime G65B çekecektim. TV olarak da kullanabilmek çok güzel. Sırf bu monitörü her yerde öneriyorum diye bana Samsung fanboyu diyenler var. 🤣

Monitörde yok yok ben ne yapayım?

Renk gamutu iyi.
Kontrast iyi.
Parlaklık iyi.
Tepki süresi ve overshoot durumu iyi.
Piksel overdrive optimizasyonunu o kadar iyi optimize etmişler ki tek bir ayarda “standart” mod en iyi performansı veriyor. Çoğu monitörde en iyi ayar 180-240Hz de farklı 60-100Hz de farklı olur. Düşük yenileme hızlarında overshoot yaşamamak için tepki süresi ayarını ikide bir değiştirmen gerekir. Örneğin 180hz de fastest ise 60hz de fast yapman gerekir ki overshoot sorunu olmasın. Bunda öyle bir dert yok.
İps glow derdi yok
Siyahlar ips’ten iyi
Wifi, hoparlör ve bluetooth gibi ekstra özellikler var.
Tv olarak kullanabiliyorsun.
İçerisinde bulunan browser bile Youtube'dan 4K 60FPS videoları takılmadan oynatabilmekte.
Stremio gibi servislerini yükleyebiliyorsunuz.
Airplay üzerinden iPhone'u rahatlıkla yansıtabiliyorsunuz.
Dahili Hopörlör'ün ses yüksekliği ve netliği iyi.
Kumandası var, mis gibi uzaktan kontrol edebiliyorsun. Smarth things uygulaması sayesinde telefondan bile kontrol edebiliyorsun daha ne olsun?

OLED monitör almasam kendime G65B çekecektim. TV olarak da kullanabilmek çok güzel. Sırf bu monitörü her yerde öneriyorum diye bana Samsung fanboyu diyenler var. 🤣

Monitörde yok yok ben ne yapayım?

Renk gamutu iyi.
Kontrast iyi.
Parlaklık iyi.
Tepki süresi ve overshoot durumu iyi.
Piksel OverDrive optimizasyonunu o kadar iyi optimize etmişler ki tek bir ayarda “standart” mod en iyi performansı veriyor. Çoğu monitörde en iyi ayar 180-240Hz de farklı 60-100Hz de farklı olur. Düşük yenileme hızlarında overshoot yaşamamak için tepki süresi ayarını ikide bir değiştirmen gerekir. Örneğin 180Hz de fastest ise 60Hz de Fast yapman gerekir ki overshoot sorunu olmasın. Bunda öyle bir dert yok.
IPS glow derdi yok.
Siyahlar IPS'ten iyi.
Wi-Fi, hoparlör ve Bluetooth gibi ekstra özellikler var.
TV olarak kullanabiliyorsun.
İçerisinde bulunan browser bile YouTube'dan 4K 60FPS videoları takılmadan oynatabilmekte.
Stremio gibi servislerini yükleyebiliyorsunuz.
Airplay üzerinden IPhone'u rahatlıkla yansıtabiliyorsunuz.
Dahili hoparlör'ün ses yüksekliği ve netliği iyi.

+ G-SYNC ve FreeSync var.

+ G-Sync ve FreeSync var.

10 bit 240Hz de kayıpsız verebiliyor. Örneğin ASUS'un 260Hz 2K monitörü 14K'ya satılıyor ancak 10bit için 144Hz'ye düşüyor. Bu daha ucuza bunu sağlıyor.
HDMI 2.1 var.
Ultrawide modu var, monitörü 21:9 yapıyor.
Pivot ve yükseklik ayarı var.

Daha var da var.

10 bit 240Hz de kayıpsız verebiliyor. Örneğin ASUS'un 260Hz 2K monitörü 14K'ya satılıyor ancak 10bit için 144Hz'ye düşüyor. Bu daha ucuza bunu sağlıyor.
HDMI 2.1 var.
Ultrawide modu var, monitörü 21:9 yapıyor.
Pivot ve yükseklik ayarı var.

Daha var da var.

Samsung hesabını bağlayıp monitöre şifre konulabiliyor bu da önemli özellik.
Samsung DeX de destekliyor.
Multi wiew özelliğide mevcut.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı