10 bin TL telefon önerisi

Miraç Gürbüz

Decapat
Katılım
8 Şubat 2023
Mesajlar
3.813
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Max 10bin bütçe ile kamera lensi iyi olan telefon isteyen arkadaşım var. Onun yerine açıyorum bu konuyu işlemci hızı, kamera lensi, kasma donma, yaşatmayacak şarjı hızlı bitmeyecek bir telefon önerilerinizi bekliyorum. Şu an kendi almak istediği Redmi Note 11 Pro'ymuş daha iyisi varsa yazabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif olarak :

 
Zorda kalmadıkça Xiaomi'ye bulaşmayın. Özellikle Redmi serisinde asla bulaşmayın. Ana seriden çok daha kalitesiz oluyorlar ve Xiaomi onlarla ilgilenmeyi çok daha erken bırakıyor. Artı olarak Note 11 Pro(hele tüm Redmi Note 11 serisi) önceki sürümüne göre de hiç ilerleme almayıp sadece görünüşü değiştirilmiş bir model. Özelliklerde ve kamerada asıl geriletme var.

A73'ün ekran kartı ve işlemcisi A34'e göre geri kalıyor. Yine de A73mü.
Samsung'un A serisinde A5x modelinin altındaki modeller ve üstündeki modellerde kalite farkı olur. A5x ve A7x daha kaliteli modellerdir.
Ve A73'ün işlemcisi her konuda A34'ten daha iyi. Performansta da, performansa göre olan verimlilikte de. Kamerası vs. de daha iyi, ekranı da. Sadece A34 1 yıl daha yeni olduğu için 1 güncelleme daha fazla alacak.
Bu arada telefonlarda grafik işlemciye ekran kartı denmiyor 😄 Zaten onlar telefonlarda şimdilik dahili grafik. Sonra telefonlara da harici grafik gelir mi? Gelirse nasıl gelir? Bilemem.
 
Son düzenleme:
A73 biraz zam yedi. Mevcut fiyatıyla (10.499 TL) A34 5G alınır.
Yeni modeller tam zamlı başlıyor. Zaten aynı marka oldukça eski modelin zam yemesi, yenisinin zamlı geleceği anlamına gelir. Ve yanlış bilmiyorsam o zam değil. Marka harici bildiğin karaborsa gibi yapılan bir yükseltme. Çünkü marka zam duyurmadı.
 

Geri
Yukarı