10 Bin TL'ye 2060'lı sistem alınır mı?

Bahabusa

Hectopat
Arkadaşlar aşağıya fotoğrafını eklemekte olduğum hazır sistemi alınır mı?
Kararsız kaldım. İşlemci düşük gibi ve yanı sıra anakart da çünkü anakart 2900 MHz.
Hazır sistem de olsa işlemciyi i3 12. nesil ile değiştirebilir miyim? Sizce bu fiyata bu halde alınır mı? Tabii sonrasında işlemci ve Anakart'ı satıp i3 12. nesil ve ona uygun anakart bularak.

Screenshot_2022-04-27-17-27-57.png

Arkadaşlar aşağıya fotoğrafını eklemekte olduğum hazır sistemi alınır mı?
Kararsız kaldım. İşlemci düşük gibi ve yanı sıra anakart da çünkü anakart 2900 MHz.
Hazır sistem de olsa işlemciyi i3 12. nesil ile değiştirebilir miyim? Sizce bu fiyata bu halde alınır mı? Tabii sonrasında işlemci ve Anakart'ı satıp i3 12. nesil ve ona uygun anakart bularak.

Eki Görüntüle 1371747

Anakart ve işlemciyi aldıktan sonra H610 ve 12100F yapabilirsin. 10100F için sınır bir karttır 206.

Anakart ve işlemciden daha çok endişelenmen gereken şey Windforce 2060.

Anakart ve işlemciden daha çok endişelenmen gereken şey Windforce 2060.

Yani tercih etmemeliyim? Teşekkürler, peki sizin önerdiğiniz 10 bin civarında hazır sistem var mıdır?

Yani tercih etmemeliyim? Teşekkürler, peki sizin önerdiğiniz 10 bin civarında hazır sistem var mıdır?

Bundan daha iyisi yok yalnız UV yapabilirsin. Daha önce birisi şu konudaki adımları uygulayarak güzel sıcaklık değerlerine ulaşmıştı.

Efendim ben bu işlemi göze alabilirim ekran kartının ayarlarından sonra gayet stabil çalışa biliyor muş ve ben bu uygulamayı göze alabilirim diyelim, ardından işlemciyi düzeltirsem alınır değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı