10 bin TL'ye kadar akıllı saat önerisi

SepuL

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. 10 bin TL bütçem var. Marka fark etmiyor sadece tek istediğim pil ömrü en az 3-4 gün gibi bir süre olması ve iOS uyumlu olsun. Huawei GT4 ve GT5'lere baktım ve tasarım olarak çok hoşuma gitiler. Ama sizlerin de tavsiyesini duymak istiyorum.

Merhaba. Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. 10 bin TL bütçem var. Marka fark etmiyor sadece tek istediğim pil ömrü en az 3-4 gün gibi bir süre olması ve iOS uyumlu olsun. Huawei GT4 ve GT5'lere baktım ve tasarım olarak çok hoşuma gitiler. Ama sizlerin de tavsiyesini duymak istiyorum.

Hocam, Xiaomi Watch 3 alabilirsiniz biz kullandığımızda 2 veya 3 gün boyunca kullanılabiliyor, fiyatı yaklaşık 1.500 TL gerçekten iyi bir akıllı saat.

Sonradan İOS'u bırakmayacaksanız Apple watch 10.nesil çok iyi bir seçim olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı