10 bin TL'ye kadar bisiklet önerisi

Umut2010

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve bir dağ bisikleti almak istiyorum. İnternete baktığımda bu fiyatlara Bisan MTX 7050 ve Corelli Felix 2.1 var. Sizce bu bisikletler alınır mı? Sizin önerdiğiniz bir bisiklet var mı? Bisikletle en fazla ufak kaldırımlardan iner, en fazla teker yaparım.

Bisan ve Corelli çok kötü markalar

ST520
Kron XC 450
KRON XC 150
ST540

bulabiliyorsan bunlardan birini koy, önerim Rockrider serisi olur ama saydıklarım, bulamazsan kron.

Senin dediklerinden bütçeme uygun 2ci el st520ve xc 150var hangisini önerirsin
Ben bisikletle 2-3 yıl önce ilgileniyordum. Kron aşığıydım, gidip Bianchinin bilinmeyen bi bisikletini aldım. Mutluda değildim, halada değilim ama biladere saldım. 5000 e flan almıştım bi o kadar da masraf açtı bulunduğu süre zarfında. Rockrider da deneyimledim Kronda ama Rockrider bi başkaydı. Hnagisinin temizini bulursan onu al.

Ben bisikletle 2-3 yıl önce ilgileniyordum. Kron aşığıydım, gidip Bianchinin bilinmeyen bi bisikletini aldım. Mutluda değildim, halada değilim ama biladere saldım. 5000 e flan almıştım bi o kadar da masraf açtı bulunduğu süre zarfında. Rockrider da deneyimledim Kronda ama Rockrider bi başkaydı. Hnagisinin temizini bulursan onu al.
Teşekkür ederim ama rockrider st 520 kron 150 neredeyse aynı fiyatlar o yüzden sordum ikiside temizdi

@Umut2010 rockrider kronun 2 gömlek üstü. Ben alcaak olsamk rockrider alırım, önercek olsamda rockrider alırım. Ben takıldığım zamanlar piyasaları kronun 2-3 tü rockrider 5 6 idi xc 150 ve st 540tabn bahsediyorum.

Ben bisikletle 2-3 yıl önce ilgileniyordum. Kron aşığıydım, gidip Bianchi'nin bilinmeyen bir bisikletini aldım. Mutluda değildim, halada değilim ama biladere saldım. 5000'e flan almıştım bir o kadar da masraf açtı bulunduğu süre zarfında. Rockrider da deneyimledim Kron'da ama rockrider bir başkaydı. Hnagisinin temizini bulursan onu al.

Çelik kadro aldıysanız geçmiş olsun 29 jant bisiklet rahat 20 kilo var yokuşta hiç çekilmiyor ama çok sağlamlar Kron ise tam tersi kadro hafif ama pek sağlam değil çok fazla müşteri geldi zamanında XC75'ler için zaten markada çoğu bisikleti kabul etmedi.

Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve bir dağ bisikleti almak istiyorum. İnternete baktığımda bu fiyatlara Bisan mtx 7050 ve Corelli felix 2.1 var. Sizce bu bisikletler alınır mı? Sizin önerdiğiniz bir bisiklet var mı? Bisikletle en fazla ufak kaldırımlardan iner, en fazla teker yaparım.

Kadronun sağlamlığı senin için önemli mi yani hareket yapacak mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı