Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ekim 2023 #11 KompetaN dedi: Xiaomi iyi midir marka olarak telefonda ? Genişletmek için tıkla... F/P olarak iyi ama yüksek bütçede önerilmez.
KompetaN dedi: Xiaomi iyi midir marka olarak telefonda ? Genişletmek için tıkla... F/P olarak iyi ama yüksek bütçede önerilmez.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #12 KompetaN dedi: Xiaomi iyi midir marka olarak telefonda ? Genişletmek için tıkla... Modeline göre değişir ama S22 varken alınacak cihazları yok pek. Tabii ki modele ve beklentiye göre değişir.
KompetaN dedi: Xiaomi iyi midir marka olarak telefonda ? Genişletmek için tıkla... Modeline göre değişir ama S22 varken alınacak cihazları yok pek. Tabii ki modele ve beklentiye göre değişir.
KompetaN Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #13 en3s19 dedi: Modeline göre değişir ama S22 varken alınacak cihazları yok pek. Tabii ki modele ve beklentiye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun falanda oynamayacağım öyle perfonmasa dayalı bir telefon olmasına da gerek yok sadece arama ve mesajlaşma için alacağım.
en3s19 dedi: Modeline göre değişir ama S22 varken alınacak cihazları yok pek. Tabii ki modele ve beklentiye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun falanda oynamayacağım öyle perfonmasa dayalı bir telefon olmasına da gerek yok sadece arama ve mesajlaşma için alacağım.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #14 KompetaN dedi: Zaten oyun falanda oynamayacağım öyle perfonmasa dayalı bir telefon olmasına da gerek yok sadece arama ve mesajlaşma için alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman S22 alabilirsiniz, muazzam bir tasarımı ve çok çok muazzam bir kamerası vardır.
KompetaN dedi: Zaten oyun falanda oynamayacağım öyle perfonmasa dayalı bir telefon olmasına da gerek yok sadece arama ve mesajlaşma için alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman S22 alabilirsiniz, muazzam bir tasarımı ve çok çok muazzam bir kamerası vardır.
KompetaN Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #15 en3s19 dedi: O zaman S22 alabilirsiniz, muazzam bir tasarımı ve çok çok muazzam bir kamerası vardır. Genişletmek için tıkla... Sanırım bana en uygun telefon bu telefon olabilir markası güzel, ekranı güzel hoşuma gitti. Cebe sığar dimi ?
en3s19 dedi: O zaman S22 alabilirsiniz, muazzam bir tasarımı ve çok çok muazzam bir kamerası vardır. Genişletmek için tıkla... Sanırım bana en uygun telefon bu telefon olabilir markası güzel, ekranı güzel hoşuma gitti. Cebe sığar dimi ?
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.941 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #16 KompetaN dedi: Sanırım bana en uygun telefon bu telefon olabilir markası güzel, ekranı güzel hoşuma gitti. Cebe sığar dimi ? Genişletmek için tıkla... Çok kompakt bir cihaz cebe de sığar tek elle de rahat kullanılır.
KompetaN dedi: Sanırım bana en uygun telefon bu telefon olabilir markası güzel, ekranı güzel hoşuma gitti. Cebe sığar dimi ? Genişletmek için tıkla... Çok kompakt bir cihaz cebe de sığar tek elle de rahat kullanılır.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ekim 2023 #17 @KompetaN sığar hocam. Bende S23 kullanıyorum aynılar zaten.
KompetaN Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #18 Forum Clerk dedi: @KompetaN sığar hocam. Bende S23 kullanıyorum aynılar zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu telefona canlı canlı da bakacağım ama büyük ihtimal alacağım beğendim gerçekten
Forum Clerk dedi: @KompetaN sığar hocam. Bende S23 kullanıyorum aynılar zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu telefona canlı canlı da bakacağım ama büyük ihtimal alacağım beğendim gerçekten
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ekim 2023 #19 @KompetaN hayırlı olsun şimdiden. En mantıklı cihaz S22.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #20 KompetaN dedi: Sanırım bana en uygun telefon bu telefon olabilir markası güzel, ekranı güzel hoşuma gitti. Cebe sığar dimi ? Genişletmek için tıkla... Sığar rahatlıkla, küçük bir telefon. Canlı deneyince daha iyi anlarsınız.
KompetaN dedi: Sanırım bana en uygun telefon bu telefon olabilir markası güzel, ekranı güzel hoşuma gitti. Cebe sığar dimi ? Genişletmek için tıkla... Sığar rahatlıkla, küçük bir telefon. Canlı deneyince daha iyi anlarsınız.