Onun bilgisayarında RTX 4060 var ve kendisi Valorant, Roblox gibi oyunlar oynuyor. Şu anki monitörü ölü piksel dolu ve aşırı ghosting var ama 240Hz, ondan dolayı yeni monitörüde en az 240Hz olsun istiyorum ama bütçe kısıtlı, en fazla 10k olur çünkü kendi cebimden çıkacak ve onun için fazla para vermek istemiyorum. Kavisli olup olmaması çok fark etmez, sadece iyi olsun yeter.
Not: Kendisi zerre anlamaz monitörden, ben azıcık anlarım.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
Eğitim indiriminden yararlanabiliyorsanız 10.079TL'ye geliyor.
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
Eğitim indiriminden yararlanabiliyorsanız 10.079TL'ye geliyor.
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.
Bilgisayar sanırsam Xeiron Mirage X32, fakat kardeşim sadece genelde roblox yada valorant falan oynadığı için 1920x1080 daha iyi olur diye düşünmüştüm, kendisi daha çok fps almak istiyormuş oyunda.
@Cem Arda Akgül Istanbul'daki herhangi bir Itopya mağazasına gitme imkanın var mıdır?
1080P 240Hz için 10K'lara çıkmaya gerek 6-7 bin lira bandında da güzel ürünler mevcut.
@Cem Arda Akgül Istanbul'daki herhangi bir Itopya mağazasına gitme imkanın var mıdır?
1080P 240Hz için 10K'lara çıkmaya gerek 6-7 bin lira bandında da güzel ürünler mevcut.
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.
www.gaming.gen.tr
2. el olması ve rev 0 olması şartı ile. Rev 0 ilk çıkış modei ardından çıkan modeller ucuz panellere geçilerek kalitesi düştü. İlk modeli IPS'ler arasında bu fiyatta en hızlı yenileme hızına ve diğer IPS'lere göre oldukça iyi siyahlara sahip.