10 bin TL'ye telefon tavsiyesi

Aldığım yer yorumları çok yüksek ve eskiden beri orada iş yapıyor telefona bir şey olursa 1 ay içinde değişim var yazılım sorunu olursa da garantisi var merdiven altı telefoncu değil benim şu anki telefonuda oradan aldım bir sorunu yok.

Kesinlikle haklısınız hocam bu arada müdahale değil müdahale.

Doğrudur.

Eğer ki gerçekten bir sorun çıkmayacaksa tavsiyem Note 13 Pro 5G hocam, sadece futbol oyunu oynuyorsanız sizin için ideal olacaktır çünkü POCO telefonların X serisi inanılmaz anakart yakma sorunları bulunan bir telefon.

Onunda güncelleme almıyormuş 2023 model cihaz Infinix Note 40 Pro 5G alıyormuş 2024 model cihaz.

Doğrudur.

Onunda güncelleme almıyormuş 2023 model cihaz Infinix Note 40 Pro 5G alıyormuş 2024 model cihaz.
Yani hocam bilmediğim marka hakkında net yorum yapamam ama Infinix Note 40 Pro 5G, Helio G99 kullanıyorken, Note 13 Pro 5G Snapdragon 7s Gen 2 kullanıyor, tercihimce Snapdragon işlemci daha iyi olduğunu düşünüyorum ama başka bir yerden almak daha iyi olacaktır çünkü güncelleme almıyorsa ya direnç atılmıştır ya da hangi cihazın IMEI'si geçmiştir belli değil.

Yani hocam bilmediğim marka hakkında net yorum yapamam ama Infinix Note 40 Pro 5G, Helio G99 kullanıyorken, Note 13 Pro 5G Snapdragon 7S gen 2 kullanıyor, tercihimce Snapdragon işlemci daha iyi olduğunu düşünüyorum ama başka bir yerden almak daha iyi olacaktır çünkü güncelleme almıyorsa ya direnç atılmıştır ya da hangi cihazın IMEI'si geçmiştir belli değil.

Note 40 Pro 5G G99 kullanmıyor MediaTek dimensy 7020 kullanıyor.

Ben şunu anlamıyorum Tecno Pova 6 Pro işlemci MediaTek 6080 PUBG 60FPS MediaTek 7020 45 FPS daha kötü işlemci ama daha fazla FPS veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı