10 GB paket ile en fazla 10 GB indirme mi yapılabilir?

371129

Hectopat
Makaleler
9
Hocam şimdi 1 saat beklemek istemiyorum da, şimdi evde Wi-Fi olmadığı için sadece telefon kullanabiliyorum mesela CP77 70 GB olacak ya, benim mobilde 10 GB var ben bu 10 GB internet ile sadece 10 GB mi indirebilirim?

Evet. Aşım yaparım derseniz de çok fazla fatura gelir.

40 TL'lik o duygudan tattım.

Hocam bir komşunuzla falan da anlaşabilirsiniz. Bu yol size pahalıya patlar.

Hocam Wi-Fi'da sinyal sorunu varmış o yüzden 48 saat içerisinde döneceğiz dediler. Ben durur muyum şikayetvar ve kendi sitesinden de yazdım. Bu Turkcell yeni paketi 51 günde bağladılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen 10GB indiremezsiniz cunku arkada calisan programlar siz indirirken interneti harcayacagi icin tahminen 9.3GB gibi bir sey indirebilirsiniz. Tarifenizi astiginizda ise ekstradan para odersiniz veya otomatik olarak bir sonraki tarife yenilenme tarihine kadar internetiniz kapatilir.

Yaptığınız uploadları da kotaya eklediği için tahmini kota dolmadan 9-9,5GB indirme yaparsınız. Çünkü 9-9,5GB indirirken yaklaşık 0, 5-1 GB'lik upload olacaktır.

Not: Şu an ki kota sisteminde upload dahil mi? Yoksa sadece download mı sayılıyor? Tam emin değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı