10 gün devamsızlık aktarılır mı?

Makaleler
1
Benim şu an 16 gün özürsüz devamsızlığım var 1. dönemden, kalma müdür yardımcısını aradık velim dedi ki "Çocuğun dersleri iyi ben önceki ay geldim, aktarmaya aktardılar ama sisteme hala aktarılmadı" dedi. O da salı günü gelin bakalım dedi, sizce aktarır mı? Eğer aktaramasaydı çağırmazdı diye düşünüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şu an 16 gün özürsüz devamsızlığım var 1. dönemden, kalma müdür yardımcısını aradık velim dedi ki "çocuğun dersleri iyi ben önceki ay geldim, aktarmaya aktardılar ama sisteme hala aktarılmadı" dedi. O da salı günü gelin bakalım dedi, sizce aktarır mı? Eğer aktaramasaydı çağırmazdı diye düşünüyorum ben.

Dediğin gibi aktarmayacak olsa çağırmazdı bende de bu hastalık var kesin olacağını bildiğim şeye bile endişe duyuyorum :D

Özürlü devamsızlık gününüze göre değişir, eğer 20 özürlü devamsızlığınız veya 10 gün özürlü devamsızlığınız var ise yine kaldınız demektir.

Böyle bir senaryoda özürlü devamsızlığınızın da 0 gün olması lazımdı.

16.5 özürsüz 9.5 özürlü

Uyuyamıyorum artık ondandır psikolojim bozuldu bir de çift dikişim ben onunda stresi var :D
Mesajı tekrardan okudum en son yazan arkadaşın dediği mantıklı geldi sonradan kalabilirsiniz gibi gözüküyor.
Aktarma dediğin nasıl oluyor bahsettiğiniz işlem 5 dakikada halledilebilen bir şey normalde. Lisedeysen ve özürlüye geçmezse sınıfta kalıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı