10 Kasım'a katılmak zorunlu mu?

xprıvate999

Centipat
Katılım
8 Ekim 2024
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz bugün 10 Kasım pazar müdürümüz 3 gün önce cuma günü 10 Kasım günü gelmeyenleri disipline yollayacagını ve yoklama alınacağını söyledi. Ben törende görevli falan değilim. Böyle bir hakkı var mi ve bugün tatil, yoksa korkutmak amaçli mi yaptı?

Not: Niye katılmıyorsun demeyin, şehir dışındayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Törenlerde görev ve sorumluluklar
MADDE 5
- (1) Bayrak törenleri, okul/kurum müdürünün denetim ve gözetiminde müdür yardımcısı, beden eğitimi öğretmeni ve müzik öğretmeni ile diğer görevli öğretmenlerce hazırlanıp yürütülür. Birleştirilmiş sınıflı okullarda bayrak töreni müdür yetkili öğretmen tarafından yapılır.

a) Törenlere; okul/kurum müdürü, müdür başyardımcısı, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ile tören alanında bulunan diğer görevliler kılık kıyafet yönetmeliğine uygun bir şekilde hazır ol duruşunda katılırlar.
Kaynak: https://mevzuat.meb.gov.tr/dosyalar/536.pdf

Katılmanız gerekiyor normalde ama şu zamana kadar katılmayanı disipline verdiklerine denk gelmedim. Korkutmak amaçlı oluyor genellikle.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı