10 Nisan 2021 vakaları açıklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık bu yalan dolan tabloları takip etmeyi bıraktım, eğer böyle toz pembe tablolar görmek istiyorsanız tam sizlik.

@Herixa Neresi komik abisi bu mesajın, "Hahaha" attın ya merakımdan soruyorum.
 
Normalde ramazanda kapanma planları yoktu ancak kısa sürede sayılar çok hızlı şekilde arttı, 21 günlük kapanma %90 ihtimali ile gelecek diyorum ben. Artı olarak eklenmesi gereken yeni tedbir şehirler arası seyahatin kısıtlanmasıdır aslında artışı tetikleyen unsurlardan birisi böylelikle küçük şehirlerdede artış oldu. Normalleşme olmadı anormalleşme olduğu anlayacağınız 1 Mart sonrası. Aşılar tamam 6 ay koruyor, 6 ay sonra ne olacak tamam sıra sıra gittik sonra etkisi bittiğinde ne olacak?
 
Normalde ramazanda kapanma planları yoktu ancak kısa sürede sayılar çok hızlı şekilde arttı, 21 günlük kapanma %90 ihtimali ile gelecek diyorum ben. Artı olarak eklenmesi gereken yeni tedbir şehirler arası seyahatin kısıtlanmasıdır aslında artışı tetikleyen unsurlardan birisi böylelikle küçük şehirlerdede artış oldu. Normalleşme olmadı anormalleşme olduğu anlayacağınız 1 Mart sonrası.
21 günlük kapanma olsa da bir şey değişmeyecek, yasakları artık tınlayan yok. Ramazan Bayramı nedeniyle yine tüm marketler ve dükkanlar açık kalır. Cumartesi günleri yasak geldi mesela evin önünden hala vızır vızır bisiklet araba geçiyor. Hiç görmediğim kadar köpek dolaştıran falan olmuş =)
 
Şu okulları kapatınca ekonomi falan çökmüyor. O zaman neden açtılar anlamadım. Ne sınav aşkıymış.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı