10. sınıf biyoloji kitabı önerisi

Semihself

Hectopat
10. sınıf öğrencisiyim. Okulların kapanmasına 3 ay kaldı ve biyoloji kitabı almak istiyorum. Yazın TYT başlayacağım için TYT kitabı mı almalıyım yoksa 10. sınıf konuları bitmediği için 10. sınıf kitabı mı?

TYT kitabı al bence çünkü dönemin bitmesine az kaldı zaten. TYT kitabı olarak biyoloji de Aydın Yayınlarını öneririm. Hem 9. Sınıf konularını da barındırır.

10.sınıf için bence kaynak alma. TYT başlıyorsun zaten. Aydın Yayınları TYT Biyoloji Soru Bakası önerebilirim. Ayrıca 345 düşünüyorsan o da sağlam kitaptır. Aydın bir tık başta zorlayabilir ama emin ol seni geliştirir. Palme de güzel yayındır. Kafa Dengi'nin ileri seviye olan soru bankası da kaliteli sorular içeriyor. Bu dediklerim seni ilerletir. Ben orta-zor kaynak yaparım diyorsan da Bilgi Sarmalı. AYT'de ise Biyotik Yayınları'nın soru bankasını çok beğendim.

TYT kitabı al bence çünkü dönemin bitmesine az kaldı zaten. TYT kitabı olarak biyoloji de Aydın Yayınlarını öneririm. Hem 9. Sınıf konularını da barındırır.

Kitap bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…