temuge Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B550M-K Ryzen 5 5600 Rx 6650 xt Corsair Vengeance RGB RS 3200 Mhz 16X2 WD 1TB SN570 DeepCool CG540 650W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2024 #21 Özcan Aykının konu anlatım videolarını izleyip kazanım kavrama testlerini youtubela birlikte çöz
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #22 Coexisttt dedi: konuyu söylersen formüllerinş söylüyüm ben o konuları gördüğümde dolar 15ti Genişletmek için tıkla...
Coexisttt dedi: konuyu söylersen formüllerinş söylüyüm ben o konuları gördüğümde dolar 15ti Genişletmek için tıkla...
Coexisttt Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #23 koniquest dedi: Eki Görüntüle 2344182 Genişletmek için tıkla... çok basit ünite temelini dinlersen anlarsın bi fotoğraf var ama atamadım formüllerle ilgili
koniquest dedi: Eki Görüntüle 2344182 Genişletmek için tıkla... çok basit ünite temelini dinlersen anlarsın bi fotoğraf var ama atamadım formüllerle ilgili
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #24 Coexisttt dedi: çok basit ünite temelini dinlersen anlarsın bi fotoğraf var ama atamadım formüllerle ilgili Genişletmek için tıkla... Link olarak atsanız? Bende tam olarak öyle bir görsel arıyorum. Bu arada sorular kolay mı olur gerçekten? Tam olarak neye çalışmalıyım?
Coexisttt dedi: çok basit ünite temelini dinlersen anlarsın bi fotoğraf var ama atamadım formüllerle ilgili Genişletmek için tıkla... Link olarak atsanız? Bende tam olarak öyle bir görsel arıyorum. Bu arada sorular kolay mı olur gerçekten? Tam olarak neye çalışmalıyım?
Coexisttt Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #25 https://hizli resim.com/nggqaah denermisin kardesin sadece bu formüllere bakmakla olmaz soru cözümü izleyio uygulamayı ögren boslugu silerek gir linki gerçekten halledilicek konu en azından 50 üstü alabilirsin 3 saatini falan ver verimli sekilde
https://hizli resim.com/nggqaah denermisin kardesin sadece bu formüllere bakmakla olmaz soru cözümü izleyio uygulamayı ögren boslugu silerek gir linki gerçekten halledilicek konu en azından 50 üstü alabilirsin 3 saatini falan ver verimli sekilde
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #26 Coexisttt dedi: https://hizli resim.com/nggqaah denermisin kardesin sadece bu formüllere bakmakla olmaz soru cözümü izleyio uygulamayı ögren boslugu silerek gir linki gerçekten halledilicek konu en azından 50 üstü alabilirsin 3 saatini falan ver verimli sekilde Genişletmek için tıkla... Şöyle yazılı notları tarzı okuyup geçebileceğim bir kağıt, site var mı elinizde?
Coexisttt dedi: https://hizli resim.com/nggqaah denermisin kardesin sadece bu formüllere bakmakla olmaz soru cözümü izleyio uygulamayı ögren boslugu silerek gir linki gerçekten halledilicek konu en azından 50 üstü alabilirsin 3 saatini falan ver verimli sekilde Genişletmek için tıkla... Şöyle yazılı notları tarzı okuyup geçebileceğim bir kağıt, site var mı elinizde?
Coexisttt Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #27 koniquest dedi: Şöyle yazılı notları tarzı okuyup geçebileceğim bir kağıt, site var mı elinizde Genişletmek için tıkla... okuyup geçerek bişey yapabileceğini sanmıyorum türkçe değil ki bu fizik uygulamayı öğrenmen lazim bende sadece bu var
koniquest dedi: Şöyle yazılı notları tarzı okuyup geçebileceğim bir kağıt, site var mı elinizde Genişletmek için tıkla... okuyup geçerek bişey yapabileceğini sanmıyorum türkçe değil ki bu fizik uygulamayı öğrenmen lazim bende sadece bu var
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #28 Coexisttt dedi: okuyup geçerek bişey yapabileceğini sanmıyorum türkçe değil ki bu fizik uygulamayı öğrenmen lazim bende sadece bu var Genişletmek için tıkla... Hocam iletişime geçebileceğimiz biryer var mı? Size ordan ders ile ilgili sorular sorsam?
Coexisttt dedi: okuyup geçerek bişey yapabileceğini sanmıyorum türkçe değil ki bu fizik uygulamayı öğrenmen lazim bende sadece bu var Genişletmek için tıkla... Hocam iletişime geçebileceğimiz biryer var mı? Size ordan ders ile ilgili sorular sorsam?
Coexisttt Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #29 koniquest dedi: Hocam iletişime geçebileceğimiz biryer var mı? Size ordan ders ile ilgili sorular sorsam? Genişletmek için tıkla... tugrapsyt
koniquest dedi: Hocam iletişime geçebileceğimiz biryer var mı? Size ordan ders ile ilgili sorular sorsam? Genişletmek için tıkla... tugrapsyt
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #30 Coexisttt dedi: tugrapsyt Genişletmek için tıkla... Nedir bu? İnstagram mı?