10. sınıf fizik yazılısı için nasıl çalışılmalı?

Özcan Aykının konu anlatım videolarını izleyip kazanım kavrama testlerini youtubela birlikte çöz

çok basit ünite temelini dinlersen anlarsın bi fotoğraf var ama atamadım formüllerle ilgili
Link olarak atsanız? Bende tam olarak öyle bir görsel arıyorum. Bu arada sorular kolay mı olur gerçekten? Tam olarak neye çalışmalıyım?

https://hizli resim.com/nggqaah denermisin kardesin sadece bu formüllere bakmakla olmaz soru cözümü izleyio uygulamayı ögren boslugu silerek gir linki

gerçekten halledilicek konu en azından 50 üstü alabilirsin 3 saatini falan ver verimli sekilde

Şöyle yazılı notları tarzı okuyup geçebileceğim bir kağıt, site var mı elinizde?

Şöyle yazılı notları tarzı okuyup geçebileceğim bir kağıt, site var mı elinizde
okuyup geçerek bişey yapabileceğini sanmıyorum türkçe değil ki bu fizik uygulamayı öğrenmen lazim bende sadece bu var

okuyup geçerek bişey yapabileceğini sanmıyorum türkçe değil ki bu fizik uygulamayı öğrenmen lazim bende sadece bu var
Hocam iletişime geçebileceğimiz biryer var mı? Size ordan ders ile ilgili sorular sorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…