OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 11 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar 10.sınıf için sadece tekrar yapıyorum okuldan sonra sizce üstüne neler koymalıyım? Hazır yeni geçmişken danışmak istedim. Bilgisayar üzerinden çalışabiliceğim kaynaklar var mı ve nasıl çalışmalıyım sizce?
Merhaba arkadaşlar 10.sınıf için sadece tekrar yapıyorum okuldan sonra sizce üstüne neler koymalıyım? Hazır yeni geçmişken danışmak istedim. Bilgisayar üzerinden çalışabiliceğim kaynaklar var mı ve nasıl çalışmalıyım sizce?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 15 Aralık 2021 #2 Öncelikle eve geldiğinde o gün işlediğin dersi tekrar et, üzerine soru çöz. Sonrasında da her pazar günü o hafta gördüğün dersleri tekrar edebilirsin.
Öncelikle eve geldiğinde o gün işlediğin dersi tekrar et, üzerine soru çöz. Sonrasında da her pazar günü o hafta gördüğün dersleri tekrar edebilirsin.