10. sınıf matematik zor mudur?

Banada zor geliyor permütasyon ve kombinasyon. 9. Matematik daha kolaydı. Gelecek konularıda incelediğimde resmen korku filmi. Çok sıkıcı ve itici görünüyor konular.

Banada zor geliyor permütasyon ve kombinasyon. 9. Matematik daha kolaydı. Gelecek konularıda incelediğimde resmen korku filmi. Çok sıkıcı ve itici görünüyor konular.
Hocam banada Binom, olasılık öyle geliyordu ama zor konular değiller deneyince oluyor. Bazı konular var denesen de olmuyor, anlayamıyorsun. 10. sınıf matematiğini yapamayan adam 11. sınıfta sayısal seçmesin bence. (benim fikrim) Bende 10. sınıfım bu arada.

Evet her zor şey yapılamayacak değil zaten. Ayrıca 10.sınıf olayına katılıyorum Matematiği iyi olan TM seçsin hocam. Sayısalcıların zaten matematiği iyi bir seviyede olmak zorunda. Herkes matematiği yapacağı için sözeli iyi olan öne çıkacak malum.

11. Sınıf gerçekten lanet bir sene. Online'a denk geldiğinden hem çok eksiğim var hem konuları ayrı bir zor. Matematik kısmını hallettim de bir tek geometride eksiklerim var o da soru çözerek düzelir.

O konulara gelince sıkıntı çekmemek adına Matematik'te her konu öğrenilmeli, günü gününe Matematik çalışılması gerekmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…