MetroGz Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Şimdi 9'da biyoloji ve matematikten kaldım ne zaman oluyor ve hangi konular olacak? İnternette bilgi yok.
Şimdi 9'da biyoloji ve matematikten kaldım ne zaman oluyor ve hangi konular olacak? İnternette bilgi yok.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 29 Ağustos 2024 #2 MetroGz dedi: Şimdi 9'da biyoloji ve matematikten kaldım ne zaman oluyor ve hangi konular olacak? İnternette bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Okul başladıktan hemen sonra oluyor genellikle. Sitesinde yayınlamamışlar ise okulunuza danışmanız iyi olur.
MetroGz dedi: Şimdi 9'da biyoloji ve matematikten kaldım ne zaman oluyor ve hangi konular olacak? İnternette bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Okul başladıktan hemen sonra oluyor genellikle. Sitesinde yayınlamamışlar ise okulunuza danışmanız iyi olur.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 29 Ağustos 2024 #3 Genelde okulun ilk haftası oluyor, okulun sitesinde yayınlanır tarihler.
M MuslimFish Zeptopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 MetroGz dedi: Şimdi 9'da biyoloji ve matematikten kaldım ne zaman oluyor ve hangi konular olacak? İnternette bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Okulunun internet sayfasına bir kontrol et orada duyurmuş olabilirler.
MetroGz dedi: Şimdi 9'da biyoloji ve matematikten kaldım ne zaman oluyor ve hangi konular olacak? İnternette bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Okulunun internet sayfasına bir kontrol et orada duyurmuş olabilirler.
MetroGz Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 okulun sitesinde duyuru yok sınavlarla alakalı bişey yok MuslimFish dedi: Okulunun internet sayfasına bir kontrol et orada duyurmuş olabilirler. Genişletmek için tıkla...
okulun sitesinde duyuru yok sınavlarla alakalı bişey yok MuslimFish dedi: Okulunun internet sayfasına bir kontrol et orada duyurmuş olabilirler. Genişletmek için tıkla...
M MuslimFish Zeptopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #6 MetroGz dedi: Okulun sitesinde duyuru yok sınavlarla alakalı bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O zaman okul girişine liste şeklinde Asacak olabilirler.
MetroGz dedi: Okulun sitesinde duyuru yok sınavlarla alakalı bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O zaman okul girişine liste şeklinde Asacak olabilirler.
korto52 Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 Bizde okulun açıldığı hafta ve 2. dönem başlarında oluyor en doğrusu okul açıldığı zaman hocalarınla görüşmek olur.
Bizde okulun açıldığı hafta ve 2. dönem başlarında oluyor en doğrusu okul açıldığı zaman hocalarınla görüşmek olur.
MetroGz Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #8 sınav bütün konulardan mı oluyor yoksa sadece 1. dönem gibi mi