10. Sınıf yazında TYT için fen veya sosyal derslerinden hangilerine başlanmalı?

equatrisssss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bu yaz 11. sınıfa (sayısal) geçeceğim ve geçmeden önce TYT Matematik, Geometri ve TYT Türkçe bitirmeye çalışıyorum. Sizce fen derslerine ya da sosyal derslerine başlamalı mıyım, yoksa başladığım kampları bitirip deneme mi çözmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben bu yaz 11. sınıfa (sayısal) geçeceğim ve geçmeden önce TYT matematik, geometri ve TYT Türkçe bitirmeye çalışıyorum. Sizce fen derslerine ya da sosyal derslerine başlamalı mıyım, yoksa başladığım kampları bitirip deneme mi çözmeliyim?

Boş vaktiniz kalırsa TYT fen ve sosyale bakabilirsiniz. 11. sınıfın yaz ayında da çalışmak için vaktiniz olacak. TYT matematik bitirirseniz daha çok faydasını görürsünüz. TYT Türkçede zaten çok bir şey yok sadece dil bilgisine çalışacaksınız çabuk halledebilirsiniz. Geometri de yine vaktinize kalmış bitirirseniz çok çok faydasını görürsünüz. Ama TYT Sosyal bitirdikten sonra unutma imkanınız var o yüzden en sona sosyali bırakın. Başarılar.

Başlama, fen ve sosyali sınav senenin yazında halledersin. Daha 11'in yükü de gelecek ve şimdiden elin ayağın birbirine dolanacak hiç gerek yok.

Okullar açılana kadar TYT Türkçe-Matematik-Geometri çalışmalarına öncelik ver, okul açılınca da bunlara devam et ama 11 konularına da iyi çalış.

Boş vaktiniz kalırsa TYT fen ve sosyale bakabilirsiniz. 11. sınıfın yaz ayında da çalışmak için vaktiniz olacak. TYT matematik bitirirseniz daha çok faydasını görürsünüz. TYT Türkçede zaten çok bir şey yok sadece dil bilgisine çalışacaksınız çabuk halledebilirsiniz. Geometri de yine vaktinize kalmış bitirirseniz çok çok faydasını görürsünüz. Ama TYT Sosyal bitirdikten sonra unutma imkanınız var o yüzden en sona sosyali bırakın. Başarılar.
Büyük ihtimal boş vaktim olacak 10 gün gibi bir süre o 10 günde sosyal ve feni bitirip denemelere erkenden başlamak istiyorum. Ne tür denemeler beni geliştirir? Ve sizce bu istikrar ve disiplinle ilk 2k gelir mi?

Hocam yan dersler için erken bence. TYT matematigi ve Türkçeyi üst seviyeye getir eğer sınava çalışmaya 10.sınıftan başlamak istiyorsan da 11.sınıf konularını çok sıkı tut. Şahsen zorlanılan kısım TYT Sosyal veya TYT fen çalışmak değil AYT konularını çalışmak. Zaten sen şu an fen ve sosyali çalışsan unutmaya meğilli olacaksın unutmamak için bol bol tekrar etmen vs. lazım. Bunlara vereceğin zamanı Türkçe ve matematigi üst seviyeye çıkarıp 12.sınıfa da sağlam bir 11.sınıf bilgisiyle geçmiş olman daha mantıklı.

Büyük ihtimal boş vaktim olacak 10 gün gibi bir süre o 10 günde sosyal ve feni bitirip denemelere erkenden başlamak istiyorum. Ne tür denemeler beni geliştirir? Ve sizce bu istikrar ve disiplinle ilk 2K gelir mi?

Öncelikle 2K çok ciddi bir sıralama bunun için çok çok fazla çalışmanız gerekiyor ve sağlam bir temelinizin olması gerekiyor. 10 günde sosyal fen bitirmek de zor olur biraz. Ne tür denemeler derken sınava uygun denemeler çözmelisiniz. Sosyal adına 3D Bilgi Sarmal ve Apotemi öneririm. Fen için de Bilgi Sarmal 345 öneririm. Başarılar.

Öncelikle 2K çok ciddi bir sıralama bunun için çok çok fazla çalışmanız gerekiyor ve sağlam bir temelinizin olması gerekiyor. 10 günde sosyal fen bitirmek de zor olur biraz. Ne tür denemeler derken sınava uygun denemeler çözmelisiniz. Sosyal adına 3D Bilgi Sarmal ve Apotemi öneririm. Fen için de Bilgi Sarmal 345 öneririm. Başarılar.
Valla Pilotaj bölümü istiyorum ve Pilotaj için Tek Devlet üniversitesi Eskişehir Teknik, bizim lisede de bi hoca matematik hocası var bana koçluk yapmasını isteyeceğim sınav süreci boyunca günde 10-15 saat çalışırım disiplinim var yeter ki başarabileyim. Deneme önerilerin için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı