Öyleyse evet alan seçtikten sonra değişecektir, anadolu lisesi bayağı bir karma olur.Sanırım öyle internette baktığımda okula göre değişiyor yazıyordu.
Değişti diye biliyorum artık 9'da yapılıyor yazıyor internette.
Öyleyse evet alan seçtikten sonra değişecektir, anadolu lisesi bayağı bir karma olur.Sanırım öyle internette baktığımda okula göre değişiyor yazıyordu.
Değişti diye biliyorum artık 9'da yapılıyor yazıyor internette.
Sınıfın çoğunluğuna göre seçtiği bölüm uyarsa 11/A 12/A diye devam eder. Bunun garantisi yok.Hayır 9/a isen 10/a olursun sonra 11/a ve 12/a diye devam eder.
Değişiyor.
Hocam alan seçimleri'de 9.sınıfta olmuyor mu? Benim okul 9.sınıfta seçtirdi 10'da sınıf değişti ve her hafta 2 gün alan dersi görüyorum.
12.sınıfa geçerken büyük ihtimalle oluyor tabi bu okuldan okula değişirAnadolu lisesindeyim. 9. sınıfım şu an. 10. sınıfta sınıflar karma oluyor mu, bilginiz var mı?
Tamamen okul yönetmeliğine bağlı.Anadolu lisesindeyim. 9. sınıfım şu an. 10. sınıfta sınıflar karma oluyor mu, bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.