10. sınıfa geçtikten sonra 9. sınıf konularını unutmak

Alqaztra

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sene 10. sınıfa geçtim. Ancak geçtiğimde şunu fark ettim: 9’dan kalma bayağı bir eksiğim var ve neredeyse hepsini unutmuşum. Bilgisayar mühendisliği okumak istediğim için bu yaz tamamen buna odaklanarak yazılım üzerine çalıştım ve bilgisayar mühendisliğinin kolay kolay kazanılamayacağını biliyorum. Başıma şimdi de bu bela patlak verdi. Benim yaşadığım durumu yaşamış ve atlatmış olan birisi varsa, tavsiyeleriniz benim için gerçekten önemlidir.

Yazın çalışmadıysan normaldir.Bu yaz 9/10'u tekrar edersin rahat ol.

Yazın çalışmadıysan normaldir. Bu yaz 9/10'u tekrar edersin rahat ol.

Yazın hazırlık olarak seçeceğim bölümle ilgili araştırma yapıp çalıştım + ufakta olsa bir yazılım dili temelini attım. Keşke bu 9.sınıf meselesini göz ardı etmeseydim.

Yazın hazırlık olarak seçeceğim bölümle ilgili araştırma yapıp çalıştım + ufakta olsa bir yazılım dili temelini attım. Keşke bu 9.sınıf meselesini göz ardı etmeseydim.
Normal normal meraklanma.Bir konuyu günlük tekrar etmezsen ertesi gün bile hatırlamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…