Arkadaşlar 10. sınıfım bir kez sınıfta kalsam geçebilir miyim açık öğretime? Bir de 9.sınıftan kalan 3 sorumluluk sınavım var. Matematik, kimya ve biyoloji bunlar da açık liseye geçince karşıma çıkacak mı?
Geçemezsin git ilçedeki milli eğitim mudurlugune danış burada çok bilgi kirliliği var.
Dostum, diğer forumda da aynı şeyi dedin ama size geçilebileceğine dair açıklamama rağmen hala aynı şeyi mi yazıyorsun? Eğer geçilemiyorsa lütfen kanıtlar mısın? Yoksa yanlış bilgi veren sen olursun.
Ayrıca, İlgi (b) Yönetmeliğin 41 inci Maddesi 2 nci fıkrasının (a) bendinde yer verilen “Bakanlıkça mazereti uygun görülen” ibaresi kapsamında;
https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_09/14125614_AcYk_OYretim_GeciYler_Genelge.pdfa) Sınıf tekrarına kalanlardan, ilgi Yönetmeliğin 59 uncu Maddesi birinci fıkrasının (a) bendi hükümlerine göre öğrenim hakkı devam edenlerden bu yönde talepte bulunanlar,
Teşekkürler.Evet, 1 kere sınıfta kalırsan açığa geçebilirsin.
Sorumlu olduğun dersler eğer AÖL'de zorunlu ders diye geçiyorsa o dersin sınavına girmek zorundasınız ama sorumlu olduğunuz ders seçmeli olarak görünürse seçmek zorunda değilsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.