Thanatossx
Hectopat
Merhaba. Bu sene 10.sınıfa geçeceğim, 9.sınıf ortalamam 84 çok da kötü bir sene değildi. Konuları ne süper biliyorum ne de hiç bilmiyorum, sadece üçgenlerim çok zayıf. Şu an da bir TYT setim var tüm derslerden, aklımdaki fikir, VIP fiziğin 50 günde TYT fizik, rehber matematiğin ise 49 günde TYT matematik ve TYT geometri setlerini birinci dönemin sonuna kadar bitirmek yani bu üç dersin TYT'sini bitirmek. 9'dan başlayacağım için başlangıçta zor olacaktır ama 10.sınıfa geçtiğimde zaten benim senem olduğu için hızlıca ilerleyerek bunu başarabileceğimi düşünüyorum. Bu kampları yaparken kamp için verilen soru bankalarını düzenli bir şekilde bitireceğim, bendeki TYT setini ise okulla doğru orantılı bir şekilde çözmeyi planlıyorum. Sizce ekstra 10.sınıf kitabı almam gerekir mi? Ayrıca bu şekilde 1.dönem TYT bitse bile okulla doğru orantılı gittiğim için ikinci dönem tekrar yapmış olacağım. Ve ikinci dönem de tarih, coğrafya ve Türkçeyi bitirmeyi düşünüyorum. Yaz tatilinde ise kimya ve biyolojiyi zaten pek zor olmaz. Bu şekilde çalışmak mantıklı mıdır?