10. sınıfta matematiğe nasıl çalışılmalı?

on123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu anda 10. sınıfa gidiyorum. Matematikte fazlaca zorlanıyorum. Bir yerde donup kalıyorum bunun için bıyıklı matematiğin 10 günde temel matematik kampını izleyeceğim. Daha sonra Mert hocanın videolarının devam edeceğim. Şu anda matematik çalışmadım. Önce temel atacağım. Sizce işe yarar mı? Netlerde nasıl bir artış olur? Kullananlar varsa. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar şu anda 10. sınıfa gidiyorum. Matematikte fazlaca zorlanıyorum. Bir yerde donup kalıyorum bunun için bıyıklı matematiğin 10 günde temel matematik kampını izleyeceğim. Daha sonra mert hocanın videolarının devam edeceğim. Şu anda matematik çalışmadım. Önce temel atacağım. Sizce işe yarar mı? Netlerde nasıl bir artış olur? Kullananlar varsa. Teşekkürler.

Yazılıya çalışmak için rehber matematiğe bakabilirsin ama YKS için yetersiz bence.

Bende senin durumundaydım zamanında. Önce Rehber Matematikle başladım sonra daha temel anlatan Şenol hocayı keşfettim. Tabii KAF 1/0 2/0 gibi setler de var onlar da çok güzel fakat daha çok TYT odaklı. Temeli oturtursan ve daha ileri seviye çalışmak istersen benim tavsiyem KAF matematik setidir. Hazır 10. sınıfsın 12. sınıfa kadar düzenli kullanabilirsen çok fazla faydasını görürsün. Ama onu alacak bütçem yok diyorsan Eyüp B. Veya Rehber Matematikten ilerleyebilirsin. Net olayına şu an çok takılmana gerek yok 11. sınıfa geçene kadar TYT matematiği düzgünce bitirmeye bak. 10. sınıfın sonunda TYT matematik konularını bitirirsen ve deneme çözmeye başlarsan 1-0 önde başlarsın.

Ben bıyıklı matematikle temel atacağım daha sonra Mert hocayla devam edeceğim. Rehber matematik tarzıma uymuyor.
Konu anlatımında bıyıklı mı Mert hoca mı?
Teşekkürler

İkisi de değil. Konu anlatımında ben Eyüp B. İlerisinde bir hoca görmedim. Onun anlatımı çok sade diyorsan da Rehber Matematik

Bende senin durumundaydım zamanında. Önce Rehber Matematikle başladım sonra daha temel anlatan Şenol hocayı keşfettim. Tabii KAF 1/0 2/0 gibi setler de var onlar da çok güzel fakat daha çok TYT odaklı. Temeli oturtursan ve daha ileri seviye çalışmak istersen benim tavsiyem KAF matematik setidir. Hazır 10. sınıfsın 12. sınıfa kadar düzenli kullanabilirsen çok fazla faydasını görürsün. Ama onu alacak bütçem yok diyorsan Eyüp B. Veya Rehber Matematikten ilerleyebilirsin. Net olayına şu an çok takılmana gerek yok 11. sınıfa geçene kadar TYT matematiği düzgünce bitirmeye bak. 10. sınıfın sonunda TYT matematik konularını bitirirsen ve deneme çözmeye başlarsan 1-0 önde başlarsın.

Teşekkür ederim şu anda temeli sağlamlaştırmaya çalışıyorum. 10'u halledersin yazında TYT'ye yönelik çalışacağım. Teşekkürler öneriler için

Teşekkür ederim şu anda temeli sağlamlaştırmaya çalışıyorum. 10'u halledersin yazında TYT'ye yönelik çalışacağım. Teşekkürler öneriler için
Çok temelsen Şenol hoca. O kadar temel değilim diyorsan Rehber Matematik. Tabi bu işin bence kısmı. Herkesin anladığı anlatım tarzı farklıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı