10. sınıfta matematik nasıl geliştirilir?

Canscf

Hectopat
Selamunaleykum şimdiden hayırlı iftarlar. Benim ortaokuldan beri matematiğim çok kötü. Sınavlardan çok düşük alıyorum, zamanında ilgilenmediğim için yapamıyorum. Derse temelden çalışmak istediğim zaman ise yapamadığım yerler oluyor yapamam deyip iyice salıyorum 4 işlem ve ilerisinden beri temelim 0 ne yapacağımı bilmiyorum 10.sınıf öğrencisiyim. Fikir verebilir misiniz? Ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şimdi bende pek matematikte iyi degilim geliştirmeye çalışıyorum belki yardımım dokunabilir önce her zamanki gibi temel temel olmadan bu derste basarili olamiyoruz o yüzden ilk temelini gelistiricen konuyu calistin anladin o zamanda bol soru cozmeye başlayacaksin ama hemen sonuç bekleme 2 veya 3 ayda sonuç alirsin umarım yardımım dokunmustur ve sunu asla unutma yapamassin diyenleri takma :)

Eğer matematikte çok kötü iseniz Aktif Matematik kitabını almayı düşünebilirsiniz.

Meslek Lisesine gidiyorum ve sınavlarıma yardımı dokundu.

Son düzenleme:
Seviyenize göre kitap alıp kitap çözmekten başka yapacak bir şey yok. Kendi seviyenize göre bir YouTube kanalı da bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı