BirkaseCoCoPOPS Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Geçen sene 9.sınıfta 1 kere matematikten kaldım ama sorumlu geçmedim. Bu sene de kalırsam sorumlu olur muyum? BirkaseCoCoPOPS dedi: Geçen sene 9.sınıfta 1 kere matematikten kaldım ama sorumlu geçmedim bu senede kalırsam sorumlu olur muyum? Genişletmek için tıkla... Yani geçen sene kaldığımız da sayılıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2025
Geçen sene 9.sınıfta 1 kere matematikten kaldım ama sorumlu geçmedim. Bu sene de kalırsam sorumlu olur muyum? BirkaseCoCoPOPS dedi: Geçen sene 9.sınıfta 1 kere matematikten kaldım ama sorumlu geçmedim bu senede kalırsam sorumlu olur muyum? Genişletmek için tıkla... Yani geçen sene kaldığımız da sayılıyor mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.596 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #2 BirkaseCoCoPOPS dedi: Geçen sene 9.sınıfta 1 kere matematikten kaldım ama sorumlu geçmedim. Bu sene de kalırsam sorumlu olur muyum? Yani geçen sene kaldığımız da sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Direkt sorumlu olmadan geçersin.
BirkaseCoCoPOPS dedi: Geçen sene 9.sınıfta 1 kere matematikten kaldım ama sorumlu geçmedim. Bu sene de kalırsam sorumlu olur muyum? Yani geçen sene kaldığımız da sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Direkt sorumlu olmadan geçersin.
BirkaseCoCoPOPS Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 Einstein dedi: Direkt sorumlu olmadan geçersin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.