Selam, bu sene 10. sınıfa geçtim normalde meslek okuyorum fakat Anadolu'ya geçmek istiyorum. Benim obpm 78'di, gitmek istediğim okulun 80 boş kontenjan da var. Nakil için neye bakarlar?
Bu senenin OBP'sine bakılır. Ayrıca OBP ile alan okullar LGS puanıyla alanlar kadar sert olmuyor. Yani alınma ihtimalin var. Okulun yanına ikametkahını aldırabilirsen ayrı bir haktan yararlanabiliyorsun diyorum sana.Selam, bu sene 10. sınıfa geçtim normalde meslek okuyorum fakat Anadolu'ya geçmek istiyorum. Benim obpm 78'di, gitmek istediğim okulun 80 boş kontenjan da var. Nakil için neye bakarlar?
Ayrı bir haktan yararlanabiliyorsun diye biliyorum yazacaktım, otomatik düzeltme nasıl bu hale getirdi anlamadım sonradan farkettim. Kusura bakmaBu senenin OBP'sine bakılır. Ayrıca OBP ile alan okullar LGS puanıyla alanlar kadar sert olmuyor. Yani alınma ihtimalin var. Okulun yanına ikametkahını aldırabilirsen ayrı bir haktan yararlanabiliyorsun diyorum sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.