10.sınıfta nakil nasıl oluyor?

emir2m

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 10.sınıf öğrencisiyim. İkinci dönem olduğu için mesleğe geçemedim. Derslerde zayıflarım çok fazla çalışmama rağmen dersleri anlamıyorum. Meslek okumayı çok istiyorum, ama ikinci dönem başladığı için geç kaldım. Şu an özel anadoludayım. Sınıfta kalacağım kesin büyük ihtimal, ben sınıfta kalıp 10.sınıfın başında mesleğe geçmeyi düşünüyorum. Açığa geçemediğim için (MEB sağ olsun) meslek lisesi istiyorum. Bu fikrim bana kendi açımdan mantıklı geliyor fakat gelde bunu aileye anlat. Önerisi olan var mı nasıl bir yol izlemeliyim?

Bende senin gibiydim aptallık yapıp gec kaldım diye meslege gecmedım sımdı daha cok pısmanım keske geç oldu diye meslege gecmemezlik yapmasaydım.
Bir an önce ailene anlat ve istedigin meslegin lisesine git.

Bende senin gibiydim aptallık yapıp gec kaldım diye meslege gecmedım sımdı daha cok pısmanım keske geç oldu diye meslege gecmemezlik yapmasaydım.
Bir an önce ailene anlat ve istedigin meslegin lisesine git.

10.sınıfın sonuna yaklaştığım için nakil yapamıyorum simdi bilerek sınıfta kalıp özel Anadolu'dan geçeceğim mesleğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…