10.sınıfta tarih, felsefe gibi derslerden kaynak kitap alınmalı mı?

Aequitas233

Decipat
Daha fazla  
Daha çok ezber olduğundan tarih, felsefe, din gibi derslerden kaynak kitap almayı gereksiz buluyorum. Sizce de öyle mi, bana gereksiz geliyor. Daha çok matematik, biyoloji, kimya ağırlık vermek daha mantıklı geliyor. Sizce almam gerekir mi? Üniversiteye 11.sınıfta başlayacağım hazırlanmaya.

İstediğin kadar hazırlanmak senin tercihin, ama 11. sınıftan itibaren verimli çalışmaya başlarsan bayağı güzel bir başarı elde edebilirsin.

Ana dersler haricinde ek kitap almaya gerek yok diye düşünüyorum, seçeceğin bölüme göre derslerinde değişecek tabii. Bu sene önemli, zaten kalma olayları da epey değişti.

Ana derslere odaklan ve onların kaynak kitaplarından alabilirsin.
Diğer dersleri internetteki ücretsiz kaynaklardan faydalanarak da öğrenebilirsin.

Daha çok ezber olduğundan tarih, felsefe, din gibi derslerden kaynak kitap almayı gereksiz buluyorum. Sizce de öyle mi, bana gereksiz geliyor. Daha çok matematik, biyoloji, kimya ağırlık vermek daha mantıklı geliyor. Sizce almam gerekir mi? Üniversiteye 11.sınıfta başlayacağım hazırlanmaya.

11.sınıfta ağırlıklı olarak TYT çalış bence 11 de TYT bitirip 12.sınıfta AYT bitirmek daha mantıklı bence. Evet bunlar için ek kitap almana gerek yok.

Yapay zeka ve veri mühendisliği düşünüyorum daha kesin değil.

Sayısal seçmeyi düşünüyorsanız şu anlık bu derslerden kitap almanıza gerek yok.
Sayısalda din, felsefe olmayacak mı?

Din, felsefe gibi derslerden yazılı sınav oluyoruz ya. Bu dersleri yazılı haftasına bırakılmalı mı? Artık derslerimde büyük başarılar elde etmek istiyorum ve sanırsam ders çalışmayı bilmiyorum.

Geri
Yukarı