10 sınıfta yatılı fen lisesinden aynı puandaki Anadolu'ya geçiş

REDUPREVO

Hectopat
Daha fazla  
Ben yatılı fen lisesinde 3 hafta kaldım ve eğitim gördüm hiç memnun kalmadım çünkü akşamları orada kalmak çok zor oluyor. Okulu yıkacak insanlar var zaten, hocalar sadece ders anlatıyor. Aynı dersleri aynı puandaki anadoludan da alabilirim. Bu arada Anadolu lisesinin servisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fen lisesi güzeldir ama yatılı olması ayrı dert olmuş size anadolu da daha başarılı olma imkanınız var fen lisesine gitmişsiniz çünkü.

Müfredat farkı var. Hiçbir fen Lisesi'nin anlattığınız gibi olduğunu düşünmüyorum aslında. Yani hocaların dersi anlatıp geçtiği. Hangi fen lisesi orası bilgi verebilir misiniz?

Müfredat farkı var. Hiçbir fen Lisesi'nin anlattığınız gibi olduğunu düşünmüyorum aslında. Yani hocaların dersi anlatıp geçtiği. Hangi fen lisesi orası bilgi verebilir misiniz?
Hocam sadece ismi 'Fen Lisesi' olan o kadar çok okul varki. 300 puana alan fen lisesinden 450 puanlık bir fen lisesi düzeyini beklemek zor. Kaç puana gitmiştin gittiğin fen lisesine ?

Lafın gelişi o . Ama demek istediğim şey anlaşıldı herhalde.

Demek istediğiniz şey zaten çok belli bir şey. Benim dediğim de o zaten. Anadolu lisesi ile fen lisesinin müfredatı farklı. En aşağı fen lisesi bile 380 puan civarı olduğu için hocaların dersi anlatıp geçtiği bir yer olarak bahsetmek biraz yanlış gibi geldi.

ben 9 sınıfım yıl sonunda nakiller açılınca yunus emre anadolu lisesine gitmeyi düşünüyorum canlı dersim olduğu için cevaplar gecikti fotoğraftaki fen liseisnden anadoluya geçmek istiyorum

Fen lisesinin ve Anadolu lisesinin müfredatı farklıdır. Fen lisesindeki dersler biraz daha zordur sayısal açıdan. Anadolu lisesine geçmek biraz daha rahatlatabilir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…