PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 26 Nisan 2021 #11 Kayra Temel dedi: Kodları Vodafone Pay ile mi aldınız? İyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Evet benim de aklıma bu geldi . Dün Vodafone Pay'dan annemin, benim, babamın, kuzenimin telefonundan toplam 40 TL aldım. Sonra hepsiyle kod aldım.
Kayra Temel dedi: Kodları Vodafone Pay ile mi aldınız? İyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Evet benim de aklıma bu geldi . Dün Vodafone Pay'dan annemin, benim, babamın, kuzenimin telefonundan toplam 40 TL aldım. Sonra hepsiyle kod aldım.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 26 Nisan 2021 #12 Kayra Temel dedi: Kodları Vodafone Pay ile mi aldınız? İyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Elimde olan pinler ve 3 - 4 tanesi RazerGold pin ile aldım. VodafonePay'dan kazandıklarımı kullandım.
Kayra Temel dedi: Kodları Vodafone Pay ile mi aldınız? İyi satışlar. Genişletmek için tıkla... Elimde olan pinler ve 3 - 4 tanesi RazerGold pin ile aldım. VodafonePay'dan kazandıklarımı kullandım.
berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #13 Sizi ekleyemedimde berkp1 #3900 burayı eklerseniz birşey soracağım
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 26 Nisan 2021 #14 berkp1 dedi: Sizi ekleyemedimde berkp1 #3900 burayı eklerseniz birşey soracağım Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam.
berkp1 dedi: Sizi ekleyemedimde berkp1 #3900 burayı eklerseniz birşey soracağım Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.520 Çözümler 2 26 Nisan 2021 #15 Khaleesi Targaryen dedi: Elimde olan pinler ve 3 - 4 tanesi RazerGold pin ile aldım. VodafonePay'dan kazandıklarımı kullandım. Genişletmek için tıkla... Hocam RazerGold pin olayı ne? İlk yatırdığımızda %50 bonus alıyormuşuz sanırım anlatabilir misiniz?
Khaleesi Targaryen dedi: Elimde olan pinler ve 3 - 4 tanesi RazerGold pin ile aldım. VodafonePay'dan kazandıklarımı kullandım. Genişletmek için tıkla... Hocam RazerGold pin olayı ne? İlk yatırdığımızda %50 bonus alıyormuşuz sanırım anlatabilir misiniz?